EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #31 BehzatAmirim dedi: Exynos 1280 Mediatek Helio G96'dan iyi. Mediatek Helio G95'in bile iyi olduğu yerler var G96'dan. Genişletmek için tıkla... Peki Testlerde neden böyle gözüküyor iyiyse de Helio rezalet bir CPU değil.
BehzatAmirim dedi: Exynos 1280 Mediatek Helio G96'dan iyi. Mediatek Helio G95'in bile iyi olduğu yerler var G96'dan. Genişletmek için tıkla... Peki Testlerde neden böyle gözüküyor iyiyse de Helio rezalet bir CPU değil.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #32 EMİR37 dedi: Peki Testlerde neden böyle gözüküyor iyiyse de Helio rezalet bir CPU değil. Genişletmek için tıkla... Rezalet olmasa bile bu fiyatta daha iyileri var. Neden kötüsünü alsınlar ?
EMİR37 dedi: Peki Testlerde neden böyle gözüküyor iyiyse de Helio rezalet bir CPU değil. Genişletmek için tıkla... Rezalet olmasa bile bu fiyatta daha iyileri var. Neden kötüsünü alsınlar ?
ONEFIRE Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #33 Boran55 dedi: Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Burası güvenli midir hocam? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinde alma bence dostum ucuza veya kampayada fln bulursun bilindik yerlerden beye yüzyüze goeusebilecefin garanti bir yerden al
Boran55 dedi: Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Burası güvenli midir hocam? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinde alma bence dostum ucuza veya kampayada fln bulursun bilindik yerlerden beye yüzyüze goeusebilecefin garanti bir yerden al
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #34 BehzatAmirim dedi: Rezalet olmasa bile bu fiyatta daha iyileri var. Neden kötüsünü alsınlar ? Genişletmek için tıkla... Tabii ki orası öyle 2 GB Ram için değer gibi o kadar fark.
BehzatAmirim dedi: Rezalet olmasa bile bu fiyatta daha iyileri var. Neden kötüsünü alsınlar ? Genişletmek için tıkla... Tabii ki orası öyle 2 GB Ram için değer gibi o kadar fark.
Boran55 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #35 Düşünceleriniz için teşekkürler dostlar. Samsung A33 tercihinde bulundum. Elime ulaşıp belli bir süre kullandığımda deneyimlerimi paylaşacağım
Düşünceleriniz için teşekkürler dostlar. Samsung A33 tercihinde bulundum. Elime ulaşıp belli bir süre kullandığımda deneyimlerimi paylaşacağım