Xiaomi Redmi Note 12 mi yoksa Samsung M15 5G mi?

Bütçe
10000

Qwenzy

Centipat
Daha fazla  
Ever başlıktaki yazdığım gibi bu 2 telefon modeli arasında kaldım. 2. el istemiyorum yurt dışı istemiyorum bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir telefon varsa da yazarsanız sevinirim onun haricinde bu iki telefondan hangisini almalıyım sizce?

Ever başlıktaki yazdığım gibi bu 2 telefon modeli arasında kaldım. 2. el istemiyorum yurt dışı istemiyorum bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir telefon varsa da yazarsanız sevinirim onun haricinde bu iki telefondan hangisini almalıyım sizce?

Kağıt üzerinde performans bakımından pek bir fark yok. Ekran olarak Redmi Note 12 de 120Hz olması başlıca daha iyi. Renk kalitesi bakımından ikisi de eşit.

Bütçe çıkabilirseniz Nothing Phone 1 daha iyi olur ama illa bu ikisi arasında kaldıysanız Redmi Note 12 tercih edebilirsiniz.

Giriş segment Samsung alınmaz, bankacılık uygulaması olmayacaksa yd olabilir,

Bu telefon iyidir

Giriş segment Samsung alınmaz, bankacılık uygulaması olmayacaksa yurt dışı olabilir,

Bu telefon iyidir.

Hocam yıllardır yurt dışı kullaniyoruz hepimiz bankacılık uygulamasında falan hiçbir sorun yaşamadık fakat global ROM olmasina da dikkat edilmeli Çin Hindistan vs. alinmamali çok önemli değil ise yurt dışı Android almak çok mantıklı çünkü yakin fiyatlarda Redmi Note 13 Pro veya Pro 5G alabiliyorsunuz.

Hocam ben galiba az önceki arkadaşın attığı resmi Note 12 Pro'yu alacağım umarım işimi görür ama dediğim gibi yurt dışı düsünmüyorum.

Hocam ben galiba az önceki arkadaşın attığı resmi Note 12 Pro'yu alacağım umarım işimi görür ama dediğim gibi yurt dışı düsünmüyorum.
PTT AVM az kişinin alışveriş yaptığı bir yerdir. Ürünü almadan önce satıcı ile iletişime geçin, dilerseniz bin TL daha verip Trendyoldan alabilirsiniz. Ben 4-5 defa PTT AVM den alışveriş yaptım sorun olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı