Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ alınır mı?

Bütçe
23K
Ben olsaydım 13T yerine X6 Pro alırdım. Bir tanıdıgım kullanıyor X6 Pro'yu, kamera tasarımı o kadar da kötü değil.

Kameraları GM'ye benziyor ondan sevmiyorum amacım oyun değil zaten laptopum var Genshin Impact gibi oyunları sevmiyorum.

Redminin 13. Serisini bilmiyorum ama yaklaşık 2 buçuk sene önce ben Xiaomi mi 10t eşimse redmi note 10 pro almıştı. Benim mi 10t hala taş gibi oradan yazıyorum şu anda. Eşimin redmi si 1 sene sonra türlü türlü problem çıkarmaya başladı. Şarj soketi bozuldu, telefona arama gelmemeye başladı, karşıya ses gitmemeye başladı, durup dururken donmaya başladı, sonra tekrar şarj almamaya başladı. Arada dokunmatiği çalışmıyordu, aç kapa yapınca düzeliyordu. Kaç kere tamire gitti sayamadım. Bir kaç ay önce değiştirdikte kurtuldu sonunda. Bir daha tövbe redmi almayız. Xiaominin kendi markası altında mi serisi kaliteli doluyor ama redmiyi hiç önermiyorum.

Xiaomi 13T Pro'ya kafam gitti şimdi bütçemi arttırsammı en iyi 2. işlemcisi MediaTek'in 9200+ ve de 8K kamera bir de şunu öğrendim Xiaomi hediye gönderiyormuş kendi sitesinden alanlara şarj standı mi Buds 4 kamera normal stant vs. cezbetti.

Ama bazı kişiler iPhone 15 Pro Max'in rakibi diyorda imkansıza yakın fiyat olarak eyvallah da yanından geçemez diğer parçalarda.

@ruzgaew @381145 Xiaomi 13T Pro 512GB 12GB Ram Siyah Cep Telefonu – Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com bu satıcı güvenilir mi? Arada bayağı fiyat farkı var yanında hediye veriyorlar diye kendi sitesinde.

Son düzenleme:
Xiaomi 13T Pro'ya kafam gitti şimdi bütçemi arttırsammı en iyi 2. işlemcisi MediaTek'in 9200+ ve de 8K kamera bir de şunu öğrendim Xiaomi hediye gönderiyormuş kendi sitesinden alanlara şarj standı mi Buds 4 kamera normal stant vs. cezbetti.

Ama bazı kişiler iPhone 15 Pro Max'in rakibi diyorda imkansıza yakın fiyat olarak eyvallah da yanından geçemez diğer parçalarda.

@ruzgaew @381145 Xiaomi 13T Pro 512GB 12GB Ram Siyah Cep Telefonu – Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com bu satıcı güvenilir mi? Arada bayağı fiyat farkı var yanında hediye veriyorlar diye kendi sitesinde.
Güvenilir fakat neden 13T'ye 34k veresiniz? S23 daha iyi.

Son düzenleme:
Vazgeçtim hocam gereksiz geldi sonradan oynayacağım oyunu 2 side aynı FPS'yi veriyor oyunda belirli FPS sınırı var zaten.

@517298 hocam bir de siz baksanız hangisi daha makul uzun süre kullanılabilirlik açısından.

Ben 13T tercih ederdim. Bu bütçede alınacak S23 FE'den sonra en iyi cihaz. Samsung da istemediğiniz için 13T en iyisi aralarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı