Ben olsaydım 13T yerine X6 Pro alırdım. Bir tanıdıgım kullanıyor X6 Pro'yu, kamera tasarımı o kadar da kötü değil.
O zaman 13T alacaksınız hocam.Kameraları GM'ye benziyor ondan sevmiyorum amacım oyun değil zaten laptopum var Genshin Impact gibi oyunları sevmiyorum.
Güvenilir fakat neden 13T'ye 34k veresiniz? S23 daha iyi.Xiaomi 13T Pro'ya kafam gitti şimdi bütçemi arttırsammı en iyi 2. işlemcisi MediaTek'in 9200+ ve de 8K kamera bir de şunu öğrendim Xiaomi hediye gönderiyormuş kendi sitesinden alanlara şarj standı mi Buds 4 kamera normal stant vs. cezbetti.
Ama bazı kişiler iPhone 15 Pro Max'in rakibi diyorda imkansıza yakın fiyat olarak eyvallah da yanından geçemez diğer parçalarda.
@ruzgaew @381145 Xiaomi 13T Pro 512GB 12GB Ram Siyah Cep Telefonu – Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com bu satıcı güvenilir mi? Arada bayağı fiyat farkı var yanında hediye veriyorlar diye kendi sitesinde.
Güvenilir fakat neden 13T'ye 34K veresiniz? S23 daha iyi.
![]()
Samsung Galaxy S23 256GB 8GB RAM Siyah Cep Telefonu - Samsung Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Vazgeçtim hocam gereksiz geldi sonradan oynayacağım oyunu 2 side aynı FPS'yi veriyor oyunda belirli FPS sınırı var zaten.
@517298 hocam bir de siz baksanız hangisi daha makul uzun süre kullanılabilirlik açısından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.