Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus alınır mı?

118420

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar şu sıralar telefon almayı düşünüyorum. Elimde halihazırda iPhone 11 var ancak teknoloji olarak artık çok geride kaldı ve isteklerimi karşılamıyor. Satıp Android bir telefona dönmeyi düşünüyorum. IPhone'da yükselmek gibi bir maddi gücüm yok. Aklımdaki telefonlar aşağıdadır. Arkadaşım Redmi Note 13 Pro Plus aldı ve çok memnun. Bende almayı düşünüyorum. Arkadaşım telefonu malum siteden 16 GB RAM'li versiyonunu aldı ancak malum site haricinden başka bir yerde 16 GB RAM'li versiyonunu göremedim. Kendi sitesinde de göremedim. Bu olayda bir bityeniği var mı yoksa ben mi bulamadım.

Merhaba arkadaşlar şu sıralar telefon almayı düşünüyorum. Elimde halihazırda iPhone 11 var ancak teknoloji olarak artık çok geride kaldı ve isteklerimi karşılamıyor. Satıp Android bir telefona dönmeyi düşünüyorum. IPhone'da yükselmek gibi bir maddi gücüm yok. Aklımdaki telefonlar aşağıdadır. Arkadaşım Redmi Note 13 Pro Plus aldı ve çok memnun. Bende almayı düşünüyorum. Arkadaşım telefonu malum siteden 16 GB RAM'li versiyonunu aldı ancak malum site haricinden başka bir yerde 16 GB RAM'li versiyonunu göremedim. Kendi sitesinde de göremedim. Bu olayda bir bityeniği var mı yoksa ben mi bulamadım.

Oyunlarda daha yüksek performans istiyorsanız X6 Pro, kamera, ekran vs. yan özelliklere de bakıyorsanız RN13 Pro+ olabilir. F6 Pro yerine S23 bakılabilir. Diğer iki cihazın yerine S23FE düşünülebilir, yazılım olarak OneUI, HyperOS (MIUI)'den çok daha stabildir ama kütük gibi bir tasarımı var S23FE'nin.

Yurt dışı cihaz olarak almayı düşünüyorum o kadar yüksek bir fiyat veremem Max 15k civarı. Ayrıca bataryaları düşük gibi geldi gözüme.

Her şey batarya değil hocam işlemci verimliliği de devreye giriryor merak etmeyin S23FE ve S23'ün bataryaları iyi durumda. Yurt dışı alacaksanız fiyatına göre 13Pro+ gayet iyi.

Oyunlarda daha yüksek performans istiyorsanız X6 Pro, kamera, ekran vs. yan özelliklere de bakıyorsanız RN13 Pro+ olabilir. F6 Pro yerine S23 bakılabilir. Diğer iki cihazın yerine S23FE düşünülebilir, yazılım olarak One UI, HyperOS (MIUI)'den çok daha stabildir ama kütük gibi bir tasarımı var S23FE'nin.

Oyun hiç oynamıyorum desem yeridir. Daha çok Instagram, WhatsApp işte telefonla konuşmak bir de balık tutmaya gittiğimde uzun süreli müzik dinlerim. Harici çok da bir şey yaptığım yok.

Oyun hiç oynamıyorum desem yeridir. Daha çok Instagram, WhatsApp işte telefonla konuşmak bir de balık tutmaya gittiğimde uzun süreli müzik dinlerim. Harici çok da bir şey yaptığım yok.

O zaman S23FE veya S23 almanız daha iyi olur, tanıdık varsa bu modelleri de yurt dışı olarak getirtip kaydettirebilirsiniz.

Her şey batarya değil hocam işlemci verimliliği de devreye giriryor merak etmeyin S23FE ve S23'ün bataryaları iyi durumda. Yurt dışı alacaksanız fiyatına göre 13Pro+ gayet iyi.

Dediğiniz doğru evet şu anki telefonumun bataryasından çok çektiğim için batarya konusunda rahatlamak istiyorum bir de telefonda çok aşırı bir beklentim yok. Telefonu gündelik koşullarda kullandığım için böyle düşük bütçeli bir şeye kaçmak istiyorum.

O zaman S23FE veya S23 almanız daha iyi olur, tanıdık varsa bu modelleri de yurt dışı olarak getirtip kaydettirebilirsiniz.

Anladım bir de o modelleri bir araştırayım.

Peki bu telefonun 16 GB modelleri hakkında son olarak ne diyorsunuz. Gerçekten var mı yok mu yoksa bir şekilmi veriyorlar. Ona göre gidip 12 GB modelinimi alayım yoksa 16 olanını mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı