Xiaomi Redmi Note 7 alınır mı?

Hangi modeli aldın kardeşine?

Redmi Note 7 32 GB ve TR garantili olarak mağazadan almıştım. 64 GB versiyonu için de 1800 TL demişlerdi. Acil olduğu için internet sitelerinden alamadım. Mağaza fiyatlarına göre en beğendiğim cihaz bu olmuştu.

Son düzenleme:
Mi A3; AMOLED ekran, 3 kamera, ekrandan parmak izi, şarj süresi, alüminyum çerçeve (Note 7 plastik) bakımlarından daha iyi.

Redmi Note 8'i düşün en garanti şikayet etmeyeceğin model o gibi geliyor bana. Çok takıntılıysan mi A3' modelini takarsın ekrana baka baka kendini bitirirsin alışma meselesi ayrıyeten oraya takan Note 7 nin hafif kalın traşlanmamış çerçevelerine de takar. Kaldı ki onlara takan ithalatçı garantisine güvenmez ve en son güncel modeli de ister. En memnun olacağın telefon bana göre Note 8 olur diğerlerine oranla daha güvende hissedersin aklına bir soru şikayet gelmez.

İkisi arasında benim tercihim note7
Red mi note 7 1469 Tl 32 gb modeli bende Anneme almayı düşünüyorum, note8 64 gb ise 1789 Tl arada 300 küsür fark var sorun değilse tabi note8.

Bence eskimedi. Sonuçta 2019'un ortalarında çıkan bir telefon.
Doğrudur o kadar eski bir telefon değil elbette. Ayni daha iyi telefonlar varken Note 7 modelinde ısrar etmek mantiksiz ben baştan beri bunu diyorum. Devasa farklar yok elbette diğer modellerle ama azımsanmayacak farklarda mevcut.
3 GB RAM modelinin fiyati daha uygun ben 4 GB-64 GB için fiyatlarını dedim. Bu bütçede telefon alacak kişinin maddi durumundan dolayi 300-200 TL fiyat farki verip başka alternatiflere yönelmesi de zordur, bütçe nedeniyle böyle bir şey de var. Note 7 alınacaksa 3 GB ve 32 GB versiyonu daha mantiklidir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı