Asıl ben kendi kendime karar verip pişman olurum diye korkuyorum. Hani sizlere sorma amacım belki kullandınız, arkadaşınızdan duydunuz, inceleme yaptınız vb.
Fotoğraf A50 ile mi çekildi?Dostum reklam işi basit, onu kafana hiç takma. Kamera konusuna gelirsek bence oldukça başarılı. Akşam saatlerinde, ışık olan ortamlarda çok güzel sonuçlar veriyor. 48MP boşluktan ibaret, 48MB varken sözde yapay zeka veya HDR gibi ayarlar açılamadığı için 48MP'nin hiçbir anlamı kalmıyor.
Ancak yavaşlatma - hızlı çekim - 120FPS gibi modları güzel video anlamında da.
A50 ile detaylı bir karşılaştırmasını yakın zamanda yayınlayacağım. Arada 600-700TL fiyat farkı var neredeyse. Ben bu farka değecek bir fark göremedim ortada.
Yalnızca ince telefon sevenlere A50 tavsiye ederim; Note 7'nin kendine has bir yapısı - ağırlığı var ancak tasarım olarak mavi rengi çok hoş duruyor.
Parmak okuma ve yüz tanıma çok hızlı. Yine de yüz tanıma güvenli değil. Hoparlörü yüksek seste biraz boğuk tarafa kaymıyor değil ancak iş görür fazlasıyla. Jack çıkışı ise tatmin etti, yüksek ve kaliteli ses veriyor; bu oldukça önemli bir detaydı benim için.
Şuan yalnızca batarya performansını izliyorum; bataryasından da memnun kalırsam bu fiyata dört dörtlük telefon benim için.
Bugün çektiğim bir resim atayım örneğin, gece modu ile uğraşmadan direkt olarak deklanşöre bastığım bir fotoğraf.
Eki Görüntüle 422224
Ben de;Renkleri daha soluk göstermesi; doğal olduğunu değil bit derinliğinin düşük olduğunu gösterir.
Ben telefon alacak olsam;
1- İnç büyüklüğü
2- CPU gücü
3- Pil kapasitesi
4- Ram miktarı
Bunlara bakardım.
@sartuos Fotoğraf Note 7 ile çekildi, belirtmeyi unutmuşum. Yakında yeni resimler ve içerikler gelecek.
Arkadaşlar bu arada video kamerası florasan gibi ışık kaynaklarına tutulduğunda aşırı derece dalgalanma yapıyor. Sırf bu olay yüzünden iade etmeyi düşünmüyor değilim. Batarya anlamında A50 ile kafa kafaya gidiyor az önce test ettik oyunda.
Ama bu kameradaki dalgalanma gerçekten hiç hoş bir durum değil. Florasan ile aydınlatılan odalarda sıkıntı yaratıyor. A50'de en ufak kıpırdama olmayan senaryoda Note 7 dalgalanıyor.
de bakabilrisin@sartuos Fotoğraf Note 7 ile çekildi, belirtmeyi unutmuşum. Yakında yeni resimler ve içerikler gelecek.
Arkadaşlar bu arada video kamerası florasan gibi ışık kaynaklarına tutulduğunda aşırı derece dalgalanma yapıyor. Sırf bu olay yüzünden iade etmeyi düşünmüyor değilim. Batarya anlamında A50 ile kafa kafaya gidiyor az önce test ettik oyunda.
Ama bu kameradaki dalgalanma gerçekten hiç hoş bir durum değil. Florasan ile aydınlatılan odalarda sıkıntı yaratıyor. A50'de en ufak kıpırdama olmayan senaryoda Note 7 dalgalanıyor.