Sınırı var çünkü Note 8 Pro modelini ile 2000-3000TL civarı olan telefonlar arasında fark verdircek pek fark yok.+400 Lira daha fazla ver bir üst modelini al demenin sonu yok.![]()
Sınırı var çünkü Note 8 Pro modelini ile 2000-3000TL civarı olan telefonlar arasında fark verdircek pek fark yok.+400 Lira daha fazla ver bir üst modelini al demenin sonu yok.![]()
Pro modeli önden çok daha iyi gözüküyor ve düz modeldeki ağırlık ve kaba durma gibi bazı zayıf yönler Pro modelde daha iyi. Resimlerde ben de Note 8 daha iyi demiştim ama canlı şekilde görünce Pro olan çok daha iyi duruyor. Isınma konusu da iki telefon için de geçerli değil o konuya takılmaNote 8 Pro'ya da herkes çok ısınıyor falan demişler ve ben tasarımını çok sevemedim.
Sen yanlış anladın galiba arkadaş kendine alıyor. Arkadaşlar eklemek isterim'ki telefonun dış görünüşü ile bitmiyor her şey. Note 8 pro'daki g90t işlemcisi saf işlem gücü bakımından snapdragon 845 ile aynı grafik performansı bakımındaysa geriden geliyor ama orta seviye için gayet yeterli buda. Bir de kullanılan kamera var tabi 64 mp'lik. Kamera yetenekleri üst seviye telefonlar kadar gelişmiş değil ama 64 mp verdiği yüksek çözünürlük orta seviye rakibi olan bir çok telefondan daha iyi fotoğraflar çekmesini sağlıyor, arkadaşın almayı düşündüğü note 8 ile yan yana zaten koymuyorum bile..Aradaki farka bence değmez. Çünkü arkadaş annesine alacakmış. Kendine alsa belki değerlendirebilirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.