Xiaomi Redmi Note 8 alınır mı?

İşlemcisi o kadar da mükemmel değil gidip de yüksek ayarlarda oynarsan tabii donra ama sana tavsiyem 500 lira fazla verip pro versiyonunu alman şarj ömrü de daha iyi ayrıca :)

5 Aydır kullanıyorum telefonu PUBG düşük grafikte normal telefonlar gibi oynatıyor fakat arada bir drop giriyor bu oyun zevkini kaçırabilir. Pro alman daha mantıklı olabilir. Not: Tianma panel olanlardan uzak dur hayalet ekran olma ihtimali yüksek maalesef bendeki tianma panel.

Arkadaşım kullanıyor donması felan yok. O donuyo diyenlerde internetlerindendir.
5 Aydır kullanıyorum telefonu PUBG düşük grafikte normal telefonlar gibi oynatıyor fakat arada bir drop giriyor bu oyun zevkini kaçırabilir. Pro alman daha mantıklı olabilir. Not: Tianma panel olanlardan uzak dur hayalet ekran olma ihtimali yüksek maalesef bendeki tianma panel.
Mi a1 kullanıyorum ne drop var nede birşey.

Aylardır kullanıyorum, bir çok oyun oynadım, saatlerimi bu telefonda harcıyorum. Çok memnunum, Pro almanı da tavsiye ederim bütçeni zorlamicaksa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı