Xiaomi Redmi Note 8 kullanıcı yorumları ve sorunları

Telefon dün elime ulaştı. Biraz geç olucak ama birkaç cümle yazmak istiyorum. Öncelikle köşe dokunmatikte delay gecikme dedikleri sıkıntı bende yok. Çok güzel ve akıcı şekilde çalışmakta. Cihaz çok şık ve hızlı. Kamera çıkıntısına alışmak gerek. Akşam 6 gibi doldurduğum batarya ertesi gün şuan saat 15.21 % 67. Aktif olarak kullandım. Batarya performansı güzel. Arayüzde takılma donma vs. yok. Kamera beklediğimden başarılı. Parmak izi neredeyse dokunduğunuz an açılıyor. Çok hızlı ve takılma yok. Eksi olarak vereceğim tek nokta sensör oldu. Telefon görüşmesi yaparken kulağınıza götürdüğünüzde sıkıntı yok ekran kararıyor. Fakat çektiğinizde ekran açılıyor tekrar götürdüğünüzde bazen kapanmıyor. Bu söylediğim olay herzaman olmuyor belki 5 6 görüşmede 1 denk geliyor. Sıkıntı yaratmıyor. Bu arada güneş altında ekran görüntüsü başarılı. Gayet rahat şekilde ekran parlaklığı yetiyor. Sorusu olan arkadaşlara cevap vermeye çalışırım. Bu deneyimlerim 24 saatlik denebilir. Henüz alışma aşamasındayım.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum tek sıkıntısı kamera biraz geç odaklanıyor. Kalan özellikleri zaten bahsedilmiş bu fiyata olabilecek en f/p ürünü

Acaba telefonu nerden aldınız? Ben de anneme almak istiyoruum bu telefonu, güvenilir ve hızlı bir yer var mı?

Acaba telefonu nerden aldınız? Ben de anneme almak istiyoruum bu telefonu, güvenilir ve hızlı bir yer var mı?
HepsiBurada sitesinden aldım. Satıcısı HepsiBurada olandan. Güvenilir fakat tavsiye etmiyorum. 25 Gün sonra kargoya verildi. Berbat bir müşteri hizmetleri var. Alternatifler arayabilirsiniz. Telefondan memnunum. Aklınızda şüpheler varsa inceleme videolarını tavsiye ederim. Site tavsiyesi isterseniz Trendyol'dan arkadaşa pro olanı aldık 2 günde kargo geldi. Fiyatı uygun olan Trendyol, N11, İncehesap gibi sitelerden alabilirsiniz.

Burası iyi midir?

Bataryası hızlı bitiyor gibi geliyor bana. Başlarda böyle olması doğal mı? Performansından çok memnun kaldım ama batarya pek hoşuma gitmedi.

Benim cihazımda öyle bir durum söz konusu değil. İsterseniz gerekli testleri yapın ve internetten ortalama batarya süresi araştırması yapın.. Negatif bir durum söz konusu ise garantiye yollayın.

Benim cihazımda öyle bir durum söz konusu değil. İsterseniz gerekli testleri yapın ve internetten ortalama batarya süresi araştırması yapın.. Negatif bir durum söz konusu ise garantiye yollayın.
%1'lik şarj 4-5dk'da bitiyor. Kargoda kendi kutusu haricinde küçük ek bi kutuda sallana sallana gelmiş galiba orda batarya zarar gördü galiba. Eğer size zahmet olmazsa %1'lik şarjın kaç dkda bittiğini gözlemleyebilir misiniz?

%1 kullanım şartlarına göre değişir. Siz bence arkadaşın söylediği şekilde yapın.

Şu videoyu referans alabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Link için teşekkür ederim. Videoyu izledim. Accuabattery adlı uygulamayla J7 2016 cihazımla Chrome çalışırken max 344 mA görüyorum. Bu cihazla 780mA anlık sonra düşerek 544 mA kullanıyor. Eğer sorun varsa var gibi duruyor. Sadece batarya kaynaklımıdır diğer donanımların etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…