Gönderdim ve sağ olsunlar cihazı formatlayıp geri yollamışlar.. Yani cidden o kadar büyük bir zahmetten kurtardılar ki beni anlatamam.. Deep web de dahil tüm interneti alt üst ettim, Reddit'te konu açtım, Xda da konu açtım, Wikileaks'ten Xiaomi ile ilgili verilere ulaştım ama yine de bu telefona format nasıl atılır bulamamıştım.. Sağolsun teknik servis beni iki milenyumluk bu külfetten kurtardı.. Üstelik ücretsiz.. Cidden ülkedeki olağan üstü hizmetlerden biri, yani Apple getir götürünü yapar.. Alman makine endüstrisine çöpünü toplatır.. Yani bu hizmetle doların bir anda 2 TL'ye düşmesi, Türk Lirası'nın rekorlara koşması gerekiyor.. Yani kıyametten önceki son kehanet gerçekleşmiş gibi bir doğa üstü başarı.. Ben cihazı elime aldığımda zaten paketten hissettim olağan dışı birşey olduğunu ama yine ihtimal veremedim. Yani açınca ben de şok oldum, sırasıyla tüm aile fertlerim de şok oldu.. Yani 2019'da bu sınırlı teknolojide, özellikle Türkiye'de nasıl bir telefon formatlanabilirdi ki.. Evet. Bunu onlar yapabildi ve fani dünyanın kalan ömrünün ilk olayı... Oldu... Cİhazım formatlandı geldi kardeşim.. İki sorunum da hala devam ediyor ve "ürün sağlam" raporu yazmışlar.. Ben de aradım derdimi anlattım ve yarın yeniden gönderiyorum.. Yine sıra dışı bir olay yaşanırsa buraya yazarım...