Xiaomi Redmi Note 8 MIUI 12 ve Android 10 gelmedi

MIUI 12 ile arayüzlerde kasma başladı. Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyorum, aman dur daha gelmesin senin telefon da takılmaya başlar :D. MIUI 12'den nasıl tekrar eski sürüme düşürürüm bilgisi olan var mı ?
 
Otomatik güncellemeler açık mı? Cihaz Türkiye Garantili mi yoksa IMEI ile mi kayıtlı.

Bu arada problem olmadıkça Android sürüm güncellemerine karşıyım her güncelleme daha fazla şarj ve kasma problemi yaratır. Pazarlama tekniğidir.
 
Yeni güncelleme 12 diye heyecanlandırdı ama 11.0.10 olarak bir güncelleme geldi. Performans güncellemesiymiş. Çok bir fark olmasa da gelişim var gibi. Umarım yakın zamanda da stabil bir miui12 kullanabiliriz.
Telefon arayüzde kasıyor diyorlar, doğru mudur?
İphone stabilliği yok Redmi note 8'de. 2-3 aydır kullanıyorum ve çok olmasa da arada bir kasmalar oluyor arayüzde evet.

Nadir de olsa üst göstergelerdeki şarj, şebeke göstergeleri temayla ilgilil bir sorundan dolayı kayboluyor (Xiaomi orjinal teması). Temayı yenilemek ya da telefonu yeniden başlatmak gerekiyor aksi taktirde gelmiyor.

Arada bir tuş kilidini açtıktan sonra ekrana hızlı ve çoklu dokunma olduğunda telefon sapıtıyor ve kendi kafasına her yere girip çıkıyor. Tuş kilidi yapıp açtığınızda düzeliyor.

Telefonla konuşurken ekran yanıp sönüyor ve bunun bir çözümünü ben bulamadım.

Bu sorunlar dışında telefon fiyat-performans ürünü olduğu gibi gerçekten hızlı ve stabil bir telefon, memnun kalıyorsunuz. Ama biraz daha fazla verip PRO modelini almak daha mantıklı. 6 GB RAM ve NFC özelliği fark yaratan opsiyonlar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı