Xiaomi Türkiye Garantili diye kağıt bastırıp genpa vs garantisi veriyorlar. Evofone garantili değil XTG'lerin hepsi. Bu arada yanlış anlaşılmasın. İnternetten alışverişten yanayım her zaman.
Benim almış olduğum cihazın birisi Genpa garantili iken diğerini Evofone üzerinden aldım Genpa çıkışlı gözüküyor ancak servis desteğini Evofone kendisi veriyor.
Hepsiburada'da "MI STORE" ve Trendyol'da "Mi Store" adlı mağazalar Evofone'a ait.
Şirket ismi "EVOFONE TEKNOLOJİ ÜRÜN.VE MAĞAZ.LTD.ŞTİ. " olarak geçiyor.
Evofone'un kendi sitesindeki şirket ismi ve vergi numarası farklı olduğu için şüphe uyandırmıştı ancak Evofone'dan bana gelen faturada da yukarıdaki şirket ismi var. Oraları da tercih edebilirsiniz.
Şuan kendi sitesindeki fiyatlar nedense uçuk biraz.
Benim almış olduğum cihazın birisi Genpa garantili iken diğerini Evofone üzerinden aldım Genpa çıkışlı gözüküyor ancak servis desteğini Evofone kendisi veriyor.
Xiaomi Türkiye Garantili. Bunu tekrar tekrar uzun uzun yazmak istemedim. Türkiyenin Xiaomi Resmi Distribütörü Evofone. Bu sebeple en güvenli garanti onundur kanımca. İsteyen istediği yerden alsın. Genpa çıkışı derken neyi kastettiniz anlayamadım?
Xiaomi Türkiye Garantili. Bunu tekrar tekrar uzun uzun yazmak istemedim. Türkiye'nin Xiaomi Resmi Distribütörü Evofone. Bu sebeple en güvenli garanti onundur kanımca. İsteyen istediği yerden alsın. Genpa çıkışı derken neyi kastettiniz anlayamadım?