Xiaomi Redmi Note 8 nereden alınmalı?

Teşekkürler hocam. Yapı Krediye 9 taksit olunca hepsiburada öne geçiyor.
Sorunsuz alışverişler dilerim.
Sizce 64 GB ya da 128 GB mi hangisini almak mantıklı. İnce Hesap'tan alacağım. Teknosa'da satılan aynı telefon değil mi hocam.
Aynı telefon. Sizin ihtiyacınızı hangisi karşılayacaksa onu alın :) Hafıza hariç tüm özellikler aynı olacak o konuda rahat olabilirsiniz.
 
Xiaomi Türkiye Garantili diye kağıt bastırıp genpa vs garantisi veriyorlar. Evofone garantili değil XTG'lerin hepsi. Bu arada yanlış anlaşılmasın. İnternetten alışverişten yanayım her zaman.

XTG nedir?

Benim almış olduğum cihazın birisi Genpa garantili iken diğerini Evofone üzerinden aldım Genpa çıkışlı gözüküyor ancak servis desteğini Evofone kendisi veriyor.
 
Son düzenleme:
Hepsiburada sitesinden alabilirsiniz. Gayet memnun kaldım sorunsuz orijinal ürün. Siyah rengini 128 GB aldım 3-4 aydır kullanmaktayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi alacak arkadaşlar;

Hepsiburada'da "MI STORE" ve Trendyol'da "Mi Store" adlı mağazalar Evofone'a ait.
Şirket ismi "EVOFONE TEKNOLOJİ ÜRÜN.VE MAĞAZ.LTD.ŞTİ. " olarak geçiyor.

Evofone'un kendi sitesindeki şirket ismi ve vergi numarası farklı olduğu için şüphe uyandırmıştı ancak Evofone'dan bana gelen faturada da yukarıdaki şirket ismi var. Oraları da tercih edebilirsiniz.

Şuan kendi sitesindeki fiyatlar nedense uçuk biraz.
 
XTG nedir?

Benim almış olduğum cihazın birisi Genpa garantili iken diğerini Evofone üzerinden aldım Genpa çıkışlı gözüküyor ancak servis desteğini Evofone kendisi veriyor.
Xiaomi Türkiye Garantili. Bunu tekrar tekrar uzun uzun yazmak istemedim. Türkiyenin Xiaomi Resmi Distribütörü Evofone. Bu sebeple en güvenli garanti onundur kanımca. İsteyen istediği yerden alsın. Genpa çıkışı derken neyi kastettiniz anlayamadım?
Xiaomi Türkiye garantili yazıyor fakat evofonemi yoksa genpamı bana orijinal kendi garantisi olsa daha iyi olur.
Satıcının numarasını bulup iletişime geçmelisiniz. Başka türlü öğrenmeniz pek mümkün değil diye düşünüyorum.
 
Xiaomi Türkiye Garantili. Bunu tekrar tekrar uzun uzun yazmak istemedim. Türkiye'nin Xiaomi Resmi Distribütörü Evofone. Bu sebeple en güvenli garanti onundur kanımca. İsteyen istediği yerden alsın. Genpa çıkışı derken neyi kastettiniz anlayamadım?

Genpa üzerinden IMEI sorgulaması yapıldığında Genpa satışlı olduğu yazıyor. Bu konuda bilginiz var mı?
dddfa.jpg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı