Xiaomi Redmi Note 8 Pro alınır mı?

DiaBL0TR

Decapat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Yöneticisi
Birkaç sorum olacak ama önerilerinizi görmek isterim.
Telefon özellik olarak baktığımda çok iyi duruyor. Artıları eksileri nelerdir?
Arada 400TL gibi fark gözüküyor 128 yerine 64 alsam ileride bir problem yaşar mıyım(telefonda fazla bir şey barındırmam)?
Note 8 mi Note 8 Pro mu aradaki farklara değer mi?
Vatan Hepsiburada Gittigidiyor fiyatlara nazaran aralarında az bir fark var nereden almak daha sorun yaşatmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada 400TL gibi fark gözüküyor 128 yerine 64 alsam ileride bir problem yaşar mıyım(telefonda fazla bir şey barındırmam)?
Vatan Hepsiburada Gittigidiyor fiyatlara nazaran aralarında az bir fark var nereden almak daha sorun yaşatmaz.
1.5 aydır Note 8 kullanıyorum gerek şarj süresi olsun gerekse performansı olsun beni üzmedi ben memnunum. Eğer ki performansı daha iyi olusun diyorsanız Note 8 Pro da alınabilir.

4 aydır Note 8 Pro kullanıyorum. fotoğraf çekimi süper, video çekimi kötü, şarj süresi oyun oynamazsanız günü rahatlıkla çıkarır. Benim için tek olumsuz yanı PUBG oynarken fazla ısınması...
Hafıza kartı desteği olduğu için 64 gb de alsanız sonra yükseltme imkanınız var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı