Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs Note 9 Pro

Kirin 980 var gayet güçlü bir işlemci. Donanımı amiral gemisi, kamerası için aynı şeyleri diyemem. Nova 5T, Honor 20, P30 modellerinin hepsinde de Kirin 980 kullanılıyor, bu üç modelde de aynı thermal throotling sorunu var. Huawei soğutmayı becerememiş bu modellerde. Yine de aşırı güçlü olduklarından yeterli performansı sana sunar. Bu sorunu olduğunu değinmek mecburiyetindeyim. Yük altında işlemcileri %50 güç kaybediyor.
Sağ ol hocam. Hocam Redmi'nin yeni modelini bekleyim diyorum, fiyatı ülkemizde çok uçuk bir fiyattan çıkarsa diye korkuyorum.

Doğrudur, hatta Amoled ekran varsa SD 720G kullanan modelde batarya olarak G90T modelini geçer. 9T batarya olarak fark atıyor Note 8 Pro modeline.

Evet aynen öyle, Mi 9T güzel bir örnek mesela. 4.000mAH batarya ile 4.500mAH bataryalı Note 8 Pro'dan daha iyi pil performansı sunuyor. Hem Amoled ekranın, hem de SD730'un tasarruflu enerji tüketimi birleşince sonuç ortada tabi.

"İşlemci kötüdür, iyidir" muhabbeti çok yavan beyler. Yani iki işlemci de iyi ama birbirine üstün oldukları konular farklı. O yüzden direkt iyidir, kötüdür demek biraz basit kaçıyor. G90T de beğendiğim bir işlemci.

Sağ ol hocam. Hocam Redmi'nin yeni modelini bekleyim diyorum, fiyatı ülkemizde çok uçuk bir fiyattan çıkarsa diye korkuyorum.
Nova 5T ve P30 bir yerlerde deneseydin iyi olurdu mağazalara falan git, ya da telefonculara. Oyun performanslarına da bak. Performans düşüşüne rağmen oyunlarda iyi iş çıkarıyordu bu modeller. Redmİ Note 9 serisi hangi fiyattan çıkacak bilemiyoruz açıkçası.

Nova 5T ve P30 bir yerlerde deneseydin iyi olurdu mağazalara falan git, ya da telefonculara. Oyun performanslarına da bak. Performans düşüşüne rağmen oyunlarda iyi iş çıkarıyordu bu modeller. Redmİ Note 9 serisi hangi fiyattan çıkacak bilemiyoruz açıkçası.
Hocam P30' a hiç bakmayım. P30'un fiyatı pahalı. Nova 5 T ve Honor 20' nin fiyatı aynı.

3-4 defadır aynı soruyorsun bana cidden bilmiyorum. Performans olarak Note 9 serisinin Honor 20 ve Nova 5T kadar iyi olmayacağı kesin, kamera olarak daha iyi olabilirler. Acelen yoksa bekle derim. Nisan-Mayıs gibi geleceğini düşünüyorum, bu bilgi kesin değil elbette sadece tahmin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı