Xiaomi Redmi Note 8 Pro'ya alternatif tavsiyesi

Bütçe
5000 tl altı

JackForest

Hectopat
Yer
Kuzey Kıbrıs
Daha fazla  
Arkadaşlar çok kısa özetleyeceğim ben yeni bir telefon almak istiyorum. Aklımda ise Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 GB RAM 128g modeli var ama 2022 de hala alınır mı? Çabuk mu eskir bilemiyorum onun yerine şunu da tercih edebilirsin dediğiniz telefonlar var mı? Ya da Xiaomi Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Arkadaşlar çok kısa özetleyeceğim ben yeni bir telefon almak istiyorum. Aklımda ise Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 GB RAM 128g modeli var ama 2022 de hala alınır mı? Çabuk mu eskir bilemiyorum onun yerine şunu da tercih edebilirsin dediğiniz telefonlar var mı? Ya da Xiaomi Redmi Note 8 Pro alınır mı?
Halihazırda Note 8 Pro kullanıyorum.
Cihaz çok güzel ama 3000 lira üstü meblağlara da hayatta alınmaz.

Hocamın dediği gibi Xiaomi alacaksanız Note 10S tercih etmeniz daha şık bir hareket olur.

Halihazırda Note 8 Pro kullanıyorum.
Cihaz çok güzel ama 3000 lira üstü meblağlara da hayatta alınmaz.

Hocamın dediği gibi Xiaomi alacaksanız Note 10s tercih etmeniz daha şık bir hareket olur.

Teşekkür ederim hocam Note 10s üzerinde kararımı netleştirmiş kadar oldum 3.5 4 sene falan sonra gene değiştiritim zaten.

Teşekkür ederim hocam Note 10s üzerinde kararımı netleştirmiş kadar oldum 3.5 4 sene falan sonra gene değiştiritim zaten.
Doğru bir seçim. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı