Xiaomi Redmi Note 9 Chrome da tüm sekmeleri kapatınca Expolre diye bir tarayıcı açılıyor

Penguen gagası

Centipat
Katılım
5 Şubat 2023
Mesajlar
125
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam ben dün telefonu tamire verdim. Ama şimdi bir şey fark ettim. Chrome da tüm sekmeleri kapatınca Chrome'dan atıyor ve Expolre diye bir tarayıcı açıyor. Yeni sekme açmadan o tarayıcıdan çıkmıyor.
 
Bende de var bi redmi, ara sıra beni uyuz ediyorDU, ama uzun süredir etmedi.. Xiaomi kafasına göre kendi programlarını kullanmaya zorluyor olabilir. (BİR İHTİMAL). Eğer böyle bir durum var ise varsayılan tarayıcının ayarlı olup olmadığını kontrol et, belki...
 
Bende de var bir Redmi, ara sıra beni uyuz ediyordu, ama uzun süredir etmedi. Xiaomi kafasına göre kendi programlarını kullanmaya zorluyor olabilir. (bir ihtimal). Eğer böyle bir durum var ise varsayılan tarayıcının ayarlı olup olmadığını kontrol et, belki...

Başka başlatıcı yüklesem düzelir mi?
 
Benim telefonumda da aynısı oluyor, psikolojiyi bozan bir tasarımı var, çok garip bir tarayıcı. Gördüğüm zaman bütün neşem giriyor. Verileri temizlesem bile karşıma çıkıyor. Chrome yerine Opera touch öneriyorum hocam. Kaliteli ve güzel bir arayüzü var.
 
Sorunu bilmiyoruz ki ama denenebilir. Google Chrome'u kaldırıp tekrar geri yüklemeyi veya Opera yüklemeyi deneyebilirsin. Benim tavsiyem Opera.
( Her halükarda önce Chrome'u kaldır ve teli yeniden başlat :))

Cihaz Note9 Pro ise bilemem ama Note9 ise Opera iyi olacaktır Google'ın RAM kullanımı bir telefon için fazla bence.
 

Geri
Yukarı