adolfhamid
Centipat
Oyun performansı iyi olan bir telefon arıyordum. Bütçem 3.1k TL'di. Note 9 Pro oyun performansı konusunda çoğu kişi memnun yani YouTube'da falan. Sizce oyun oynamak için Note 9 Pro alınır mı?
Ben de Redmi Note 8 Pro var oyun oynatıyor yani problem çıkarmaz o da.Oyun performansı iyi olan bir telefon arıyordum. Bütçem 3.1k TL'di. Note 9 Pro oyun performansı konusunda çoğu kişi memnun yani YouTube'da falan. Sizce oyun oynamak için Note 9 Pro alınır mı?
Gayet güçlü bir cihaz. Bence oyun için alınır.Oyun performansı iyi olan bir telefon arıyordum. Bütçem 3.1k TL'di. Note 9 Pro oyun performansı konusunda çoğu kişi memnun yani YouTube'da falan. Sizce oyun oynamak için Note 9 Pro alınır mı?
Mediatek işlemci ısınıyor.Baya ısınıyor.Snapdragon iyidir.Ben de Redmi Note 8 Pro var oyun oynatıyor yani problem çıkarmaz o da.
Aynen 9 daha mantıklı olur senin için.Mediatek işlemci ısınıyor.Baya ısınıyor.Snapdragon iyidir.
Aynen 9 daha mantıklı olur senin için.
Pil sıfır iken ne kadar sürede 100 yaparŞimdi Samsung önerirler o fiyata, iPhone ikinci el önerirler. önerirlerde önerirler. Neyse. Redmi Note 9 Pro kullancısıyım oyun oynamıyorum 2,5 gün gidiyor şarjı. Muhtemelen oyun oynarsam 1,5 gün gider. Telefondan memnunum.
Pil sıfır iken ne kadar sürede 100 yapar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.