Xiaomi Redmi Note 9 Pro'da "Dnsmasq" nasıl kapatılır?

irelog

Centipat
Daha fazla  
Son birkaç gündür Xiaomi Redmi Note 9 Pro cihazımın pili çabuk bitmeye, yavaş şarj olmaya ve oyunlarda normalde olmamasına rağmen performans düşüşü başladı. Pil kullanımlarını kontrol ettiğimde dnsmasq adlı sistem uygulamasının pilini harcadığını gördüm. İnternetten çözüm aradım fakat yeniden başlatmanın çözüm olduğunu ama kesin olarak çözmediğini tekrardan aynı sorunun yaşandığını okudum. Bu sorunu çözmenin kesin sorunu var mıdır ve dnsmasq nedir?

Dnsmasq internet ile ilgili bir servis. Yüksek ihtimalle ya otomatik eşitleme açık ya da otomatik güncelleme. Kontrol edip tekrar yazabilir misin?
Otomatik eşitleme kapalı ama otomatik güncellemeyle nereden bakacağım? Ayrıca internette bankacılık uygulamalarındaki temassız ödemeyle alakalı olduğunu okudum doğru olabilir mi ?

Otomatik eşitleme kapalı ama otomatik güncellemeyle nereden bakacağım? Ayrıca internette bankacılık uygulamalarındaki temassız ödemeyle alakalı olduğunu okudum doğru olabilir mi?

Play store/sağ üstteki profil simgesi/ ayarlar/ağ tercihleri/ otomatik güncelleme kısmından kapatabilirsin. Temassız ödeme değil de NFC ile alakalı o sorun. Kullanmadığın zamanlarda kapalı tut.

Play store/sağ üstteki profil simgesi/ ayarlar/ağ tercihleri/ otomatik güncelleme kısmından kapatabilirsin. Temassız ödeme değil de NFC ile alakalı o sorun. Kullanmadığın zamanlarda kapalı tut.

Otomatik güncellemeyi kapattım. NFC hep kapalı duruyor zaten. Sorun çözüldü mü şu anda başka bir şey kontrol etmem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı