Hocam şöyle bir olay oldu ben bu telefonun sensör ile alakalı garantiye yolladım daha sonra bana telefonun sürümünün düşürülüp yollandığını açıklayan bir not kağıdı ile yolladılar. Zannederim ki bunlar benip telefona yazılım attılar veya düşürdüler ki buna hakları var mı nasıl bir servis anlayamadım ?Sadece ve sadece IMEI atılmış cihazlar resetleme, fabrika ayarlarına geri dönme ve güncelleme esnasında IMEI siler. (çoğu model böyle)
Ben sana olanı söyleyeyim paşam. Bu cin Ali senin cihazı açtı çakma anakartı içine taktı senin sağlam anakartı başka cihaza taktı ve aklı sıra sana geri iteleyecek anakartı.
Sen kendin daha önce telefonu fabrika ayarlarına aldın mı? Ya da TWRP root yaptın mı hiç.
Hocam şöyle bir olay oldu ben bu telefonun sensör ile alakalı garantiye yolladım daha sonra bana telefonun sürümünün düşürülüp yollandığını açıklayan bir not kağıdı ile yolladılar. Zannederim ki bunlar benip telefona yazılım attılar veya düşürdüler ki buna hakları var mı nasıl bir servis anlayamadım?
Hocam peki cihazı adamdan almalı mıyım ?Kolay kolay cihazın IMEI'si ile oynanmaz cihaz sahibi isteği dışında büyük ihtimalle güncelleme de bug oldu için düşürüp vermişlerdir fabrika sürümünü olabilecek şeydir bu fabrika yazılımı sonuçta.
Sadece ve sadece IMEI atılmış cihazlar resetleme, fabrika ayarlarına geri dönme ve güncelleme esnasında IMEI siler. (çoğu model böyle)
Ben sana olanı söyleyeyim paşam. Bu cin Ali senin cihazı açtı çakma anakartı içine taktı senin sağlam anakartı başka cihaza taktı ve aklı sıra sana geri iteleyecek anakartı.
Sen kendin daha önce telefonu fabrika ayarlarına aldın mı? Ya da TWRP root yaptın mı hiç.
Hocam peki cihazı adamdan alınır mı?
Hocam peki cihazı adamdan alınır mı?
Müşteri şikayeti veya memnuniyeti açısından servis bunu yapabilir daha sonra problemsiz sürüm çıktığında güncelleme yapabilir.
Burada ilk sorun siz cihazı kendiniz fabrika ayarlarına aldınızmı hiç?
Siz kullanırken IMEI ile ilgili mesaj geldimi kayıt dışı IMEI kullanıyorsunuz gibi.
Trendyol'dan yoldan faturalı alınan ürünlerde ister paralel ithalat olsun ister Xiaomi Türkiye garantili olsun kesinlikle kayıt dışı IMEI kullanamazlar.
Müşteri şikayeti veya memnuniyeti açısından servis bunu yapabilir daha sonra problemsiz sürüm çıktığında güncelleme yapabilir.
Burada ilk sorun siz cihazı kendiniz fabrika ayarlarına aldınızmı hiç?
Siz kullanırken IMEI ile ilgili mesaj geldimi kayıt dışı IMEI kullanıyorsunuz gibi
Trendyol'dan yoldan faturalı alınan ürünlerde ister paralel ithalat olsun ister Xiaomi Türkiye garantili olsun kesinlikle kayıt dışı IMEI kullanamazlar.
Hocam ben cihazı aldığımda sıfırlamadım, hiçbir şekilde IMEI ile alakalı bir mesaj almadım. Sattığım arkadaşa da her şey şeffaf bir şekilde kutulu ve garanti kağıdı ile birlikte verdim. Cihazı sadece garantiye yollayarak sensör problemi yüzünden gönderdim onlarda şu anki yazılmla alakalı olduğunu ve eski sürümde o denli hatanın olmadığını açıkladığı bir notla cihazı geri bana gönderdiler. Açıkçası cihaz geldikten sonra da bende bir problem olmadı daha sonrasında yazılım güncellemesi dahi yaptım ancak IMEI sıfırlama gibi bir durumla karşılaşmadım.
Vallahi çok karışık iş şahsen kardeşim ben kesinlikle cihazı geri almam. Telefonu verdiğin zaman alacak adam bütün kontrollerini yapar test eder alır cihazı.
Şimdi bu cihazda ki IMEI ne yani *#06# yapınca ekranda görünen IMEI ile kutu ve faturada görünen IMEI aynı mı?