Xiaomi Redmi Note 9 sürekli Redmi yazısında kalıyor

Hasan Baki

Decapat
Katılım
18 Kasım 2021
Mesajlar
87
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kardeşimin telefonuna MIUI 13 yüklemiş (telefon IMEI işlem görmüş) sürekli bu ekranda açılıp kapanıyor bir türlü Fastboot moduna da bir türlü girmiyor. Çözümü var mıdır?

20221219_173929.jpg
 
Yani sürekli reset atıyor. 5 ay önce bana da oluyordu sonra kendine geldi sonra tekrar etti her tekrar ettiğinde daha geç düzeldi en son telefoncuya götürdüm dediğine göre kısa devre olmus. Düzeltti tanıdık oldugu için para almadı ama ne kadar olur bilmiyorum. Garantisi devam ediyorsa garantiye yollayın. tek çareniz telefoncuya götürmek
 
Yani sürekli reset atıyor. 5 ay önce bana da oluyordu sonra kendine geldi sonra tekrar etti her tekrar ettiğinde daha geç düzeldi en son telefoncuya götürdüm dediğine göre kısa devre olmus. Düzeltti tanıdık oldugu için para almadı ama ne kadar olur bilmiyorum. Garantisi devam ediyorsa garantiye yollayın. Tek çareniz telefoncuya götürmek.

Güncellemeden sonra oldu aynısını yaşayan çok insan var ben sadece Fastboot moduna alamıyorum
Güncellemeden sonra oldu aynısını yaşayan çok insan var ben sadece Fastboot moduna alamıyorum.

Güncellemeden sonra olması tesadüf değil bence.
 
Note 9 ve note 9 pro da IMEI atılmış cihazlarda MIUI 13 sonrasi çökme yaşanıyor.. forumda çözümü vardı araştırın çizebilirsiniz sorunu.. fakat cihaz içindeki veriler ve imeiler gidecek bilginiz olsun.. bu cihazları MIUI 13 e yükseltmeyin.. note 9s cihazında bu sorun yok
 
Note 9 ve Note 9 Pro da IMEI atılmış cihazlarda MIUI 13 sonrasi çökme yaşanıyor. Forumda çözümü vardı araştırın çizebilirsiniz sorunu. Fakat cihaz içindeki veriler ve IMEI'ler gidecek bilginiz olsun. Bu cihazları MIUI 13'e yükseltmeyin. Note 9S cihazında bu sorun yok.

Çözdüm hocam IMEI gitti ama yedeğini almıştım yeniden yükleyebilirim teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı