Deveci Armudu
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar telefonuma offical rom atmak istiyorum ve @KojiroHyuga04 ün hazırlamış olduğu rehberi (Rehber: XiaoMiToolV2 ile ROM Atma) adım adım takip ettim lakin olmuyor. Onun da dediği gibi "Arkadaşlar hata verebilir. Aynı işlemleri baştan yapacaksınız." lafına uyarak yaklaşık usanmadan 6-7 kere bütün işlemleri en başından uyguladım ama olmuyor. Bilen varsa yardım edebilir mi? Gerçekten usandım. Telefonda bootloader kilidi ve ADB açık. Şu anda bu yazıyı yazıp bitirince tekrar deneyeceğim her şeyin en baştan olması için yazılımı tekrardan indireceğim ve bütün olayların ekran görüntüsünü alıp buraya koyacağım. Umarım rehberin sahibi @KojiroHyuga04 bu konumu görür diyeyim. Bilen varsa gerçekten yardıma ihtiyacım var.
2. Görselde select tuşuna bastıktan sonra telefonun ekranına FastBoot yazısı geliyor ve ben kapatana kadar orAda kalıyor yani rehberdeki gibi hemen gelip kendiliğinden gitmiyor.
5. Görselde yazılımın dediğini yapıyorum. Telefonun ekranına gelen yerdeki 3.seçeneğe tıklıyorum (baya uzun bir adı var)
Sonra tam indirme başlayacak ama başlamıyor ve son görsel ekrana geliyor.
2. Görselde select tuşuna bastıktan sonra telefonun ekranına FastBoot yazısı geliyor ve ben kapatana kadar orAda kalıyor yani rehberdeki gibi hemen gelip kendiliğinden gitmiyor.
5. Görselde yazılımın dediğini yapıyorum. Telefonun ekranına gelen yerdeki 3.seçeneğe tıklıyorum (baya uzun bir adı var)
Sonra tam indirme başlayacak ama başlamıyor ve son görsel ekrana geliyor.