Xiaomi Note 9'a ROM atılmıyor

gamerkral15

Hectopat
Arkadaşlar. English ROM kuracağım Mi Flash üzerinden. Progress kısmı doluyor tamamen ama tamamlanmıyor. Aygıt yöneticisinde ünlem işareti veya soru işareti çıkıyor telefon kısmında. Ne yapmam lazım? Hangi driverları kurmam lazım? Yardımcı olur musunuz?

Bilgisayara ADB Driver kurmanız gerek. Mi Flash Tool’u indirdiğinizde ve Rar’dan çıkarınca telefonu Fastboot modda bilgisayara bağlayıp Rar’dan çıkan DriverSetup.exe’yi çalıştırın.

Ayrıca Mi Flash Tool’dan kuracağınız ROM’un Fastboot versiyon olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar. English ROM kuracağım Mi Flash üzerinden. Progress kısmı doluyor tamamen ama tamamlanmıyor. Aygıt yöneticisinde ünlem işareti veya soru işareti çıkıyor telefon kısmında. Ne yapmam lazım? Hangi driverları kurmam lazım? Yardımcı olur musunuz?

Ek olarak cihazı bağladıktan sonra Win Update'yi açarak oradan ek güncelleştirmeler kısmına girip ADB driveri de kuruluyordu diye biliyorum. YouTube'da görmüştüm. Yanlış olabilir. Yanlışsa düzeltirsiniz.

Stok ROM kuracaksanız linkteki rehberi inceleyin. Ama bu işi yapmadan önce iyi araştırın. Yükleme esnasında yanlış bir durum olursa cihaza Xiaomi yetkilisi tarafından müdahalesine ihtiyaç duyulabilir.

Son düzenleme:
Ek olarak cihazı bağladıktan sonra Win Update'yi açarak oradan ek güncelleştirmeler kısmına girip ADB driveri de kuruluyordu diye biliyorum. YouTube'da görmüştüm. Yanlış olabilir. Yanlışsa düzeltirsiniz.

Hocam MTK driveri kuruyorum ondan sonra 4 tane daha driver geliyor onlarda hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı