Xiaomi Redmi Note 9S 128 GB alınır mı?

Bütçe
3000+-200
Kendim de Xiaomi kullanıyorum, geçenlerde bootloader kilidini açıp MIUI 12'den 10'a düşürdüm, arada bu kadar fark olmaz, Ram kullanımı, pil süresi, uygulama açılma süresi falan çok daha iyileşti.

Kanıt atmıyorsunuz.
Siz sanırım cidden okumuyorsunuz. Ben A10s'i alalı bir yıl olacak neredeyse, kendi deneyimimi anlatıyorum. Telefonun ayarlarına girerken animasyonda FPS düşüyor, evet yanlış duymadınız. Telefon çıkalı 1 yıla yakın oldu ve ROM hala yok. Karım karım kasıyor, diğer Mediatek telefonların da sonucu bu olacak. Gerçekten Qualcomm işlemcilere çöp deyip, Mediatek övmek komik yani. Hala sorunsuz, LG G2 kullanan insanlar var ve bu telefona Lineage OS'in son sürümünde bile destek veriliyor. Aynı zaman çerçevesinde çıkan Discovery'ye bakalım, Mediatek işlemci vardı. ROM'lar var, olsa bile ya stabil değiller, ya da 3-4 yıl önceden kalma ROM'lar...

Mediatek demek, pişmanlık demektir. Bu kadar. Daha da tartışmam.

Qualcoom işlemcilerin çöp olduğunu söylemedim, yazı atabilir misiniz?

Lafım size değil zaten, havalı kullanıcı adlı kişiyeydi.

Hocam okumuyorsunuz deyip okumamanız ne kadar da trajikomik bir durum bir de lütfen o havalı değil hawlı bakın.
Şimdi siz yene gidersiniz arkadaşınız sizi savunur konu değişince yene gelirsiniz hep böyle.

Kendim uzun süredir kullanıyorum, rezalet bir yazılım. Özellikle MIUI 12.
Gayet de idare eder bir yazılım. Reklamları kapatmayı bilmiyorsanız MIUI kullanmayın zaten.
Sadece Mah değerine değil, ekrana, işlemciye bir sürü şeye bakılır, bu kadarını bilmiyorsan bu bölüme bir daha girip yanlış bilgilendirme yapıp durma.
Bu bölüme girerim, çünkü fanboyluk yapmayıp doğru bilgi paylaşıyorum. Realme 7'de Mediatek işlemci var, üstüne ekranı sorunlu. X3'ün hem pili daha büyük, hem de 33W şarj oluyor.
Size gelecek olursak, arkadaşını savunman güzel bir şey ama o haksız ve bilgisiz birisi, eğer sen onu savunmaya devam edersen aynı duruma düşersin yapma.
Haksız falan değilim. Ek olarak o üye istediğini yapabilir, bu sizi ilgilendirmiyor.
Realme 7 kullanmamışsın işte, bilip bilmeden konuşuyorsun.
Redmi Note 8 Pro geçti elime ama, G90T vardı ve G95 ile aralarında çok fark yoktu. Rezalet bir telefondu.
Ben de senin gibi yapıp Snapdragon önermeyeceğim çünkü Snapdragon işlemciye sahip telefonum yandı.
Ne yapayım?
AnTuTu puanına bakarak telefon falan alınmaz. AnTuTu puanında hile yapmak çok kolay, Huawei zamanında yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…