Xiaomi Redmi Note 9S vs Xiaomi Redmi Note 10

sonsi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. 2'si arasında çok kaldım. Çok oyun oynayan biri değilim ama offline Subway Surfs gibi oyunları oynuyorum arada bir. PUBG desen, ayda yılda bir. Sosyal medya çok kullanıyorum. Sizce hangisini alayım? Redmi Note 10'da AMOLED ekran var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, selam. 2'si arasında çok kaldım. Çok oyun oynayan biri değilim ama offline subway surfs gibi oyunları oynuyorum arada bir. PUBG desen, ayda yılda bir. Sosyal medya çok kullanıyorum. Sizce hangisini alayım? Redmi Note 10'da AMOLED ekran var.

Uzun yıllar kullanacaksanız;
İthalatçı garantili olması sıkıntı değil ise;

Kısa süreli kullanım ve pek fazla para harcamak istemiyorsanız;

Kısa süreli kullanım + güzel bir kameraya sahip telefon istiyorsanız;

Eğer bu telefonların hiçbirini alamam derseniz o iki seçenek arasından Note 10 derim ben.

İki telefon arasında yonga olarak Note 9S daha güçlü. Ön kamera olarakta daha iyi. AMOLED ekran avantajı var Note 10 modelinin en göze çarpan özelliği bu. SD 678 yongası eski bir chipset SD 720G modeline göre, güç tüketimi bu nedenle SD 720G modeline göre daha fazla. AMOLED ekran nedeniyle Note 10 bu güç tüketimini telafi ediyor. Ben ekran, daha yeni, daha ince ve hafif olması yüzünden Note 10 tercih ederdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı