Xiaomi Redmi Note7 mikrofon sorunu

Fatih Torun

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mikrofonda normal hiçbir sıkıntım yok. Telefonla konuşurken WhatsApp'ta ses kaydı atarken vb. ancak özellikle arabada Instagram'dan bir hikaye çekerken bassı çok bozuyor ve video çöp oluyor. Daha önce iPhone 5S kullanıyordum onda hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. İnternette bu sorunu yaşayan çok kişi gördüm fakat çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Biri mikrofonu monoya alın böylece mikrofonlardan biri gereksiz sesleri düzenler tarzı bir şey yazmıştı fakat öyle bir ayar göremedim.

Arkadaşlar mikrofonda normal hiçbir sıkıntım yok. Telefonla konuşurken WhatsApp'ta ses kaydı atarken vb. ancak özellikle arabada Instagram'dan bir hikaye çekerken bassı çok bozuyor ve video çöp oluyor. Daha önce iPhone 5S kullanıyordum onda hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. İnternette bu sorunu yaşayan çok kişi gördüm fakat çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Biri mikrofonu monoya alın böylece mikrofonlardan biri gereksiz sesleri düzenler tarzı bir şey yazmıştı fakat öyle bir ayar göremedim.
Bende Redmi Note 7 kullanıyorum bende dediğiniz sorun yok.
Telefonunuz garantili mi?

Son düzenleme:
Bende Redmi Note 7 kullanıyorum bende dediğiniz sorun yok.
Mikrofonu mono'ya alma ise geliştirici ayarlarından yapılabilmekte.
Telefonum garantili fakat mikrofondan kaynaklandığını sanmıyorum yani şöyle ya mikrofon bu telefonda kalitesiz yada ayarlardan bişeyi değiştirmem gerekiyor,Daha önce hiç arabada son ses verip instagramda hikaye çekmeyi denedinizmi basslı bir şarkı da?

Son düzenleme:
Kusura bakmayın dediğim yerde değilmiş.
Fakat şöyle bir ayar bulunmakta.
''Ek ayarlar'' kısmına tıklıyoruz.
Oradan ''erişebilirlik'e'' tıklıyoruz.
Mono ses ayarı oradadır.
Telefonum garantili fakat mikrofondan kaynaklandığını sanmıyorum yani şöyle ya mikrofon bu telefonda kalitesiz yada ayarlardan bişeyi değiştirmem gerekiyor,Daha önce hiç arabada son ses verip instagramda hikaye çekmeyi denedinizmi basslı bir şarkı da?
Hayır denemedim.
Fakat arkadaşımla telefondan konuşurken benim sesimin sürekli boğuk geldiğini söylüyordu.
Sanırım aynı sorun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı