Wipe Data > Reboot değil mi hocam?Hard reset IMEI'yi silmez. Hard reset at.
Wipe data > reboot değil mi hocam?
Yapıyorum, gitmez umarım.Evet. Bu işlemi kendi cihazlarımada çok kez yaptım hiçbir şekilde IMEI gitmedi.
İşletim sistemi çökmüş olabilir. Stock veya custom ROM öneririm. Aslında stock ROM kesinlikle önermem ama custom ROM istemiyorsanız stock ROM atın yani o anlamda dedim.Yapıyorum, gitmez umarım.
Yok hala tekrar tekrar redmi yazısı çıkıyor.
İşletim sisteminin modem dosyası düzenlenip flashlandığı için bir süre sonra patlamış. IMEI atan telefoncuya götür. YA DA daha büyük ihtimalle sen uyurken otomatik güncelleme alınca patladı.Arkadaşlar, sabah bir uyandım telefonda hiçbir şey yapamıyorum donmuş. Yeniden başlattığımda ise Redmi ekranında saatlerce kendini tekrarladı. Ne yapabilirim? IMEI olduğu için hard reset atamıyorum.
Kendim halledebilir miyim sizce?İşletim sisteminin modem dosyası düzenlenip flashlandığı için bir süre sonra patlamış. IMEI atan telefoncuya götür. YA DA daha büyük ihtimalle sen uyurken otomatik güncelleme alınca patladı.
Arkadaşlar, sabah bir uyandım telefonda hiçbir şey yapamıyorum donmuş. Yeniden başlattığımda ise Redmi ekranında saatlerce kendini tekrarladı. Ne yapabilirim? IMEI olduğu için hard reset atamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.