Xiaomi Redmi yazısında takılı kaldı

Hocam Xiaomi çok bilmiyorum ama.
IMEI'li mi aldınız yoksa sonradan mı attırdınız?
Eğer sonradan attırdıysanız IMEI yedek alıp format atmanızı tavsiye ederim. ( sonradan IMEI atılan cihazlar hakkında pek bilgim yok. Sadece bir videoda format sonrası silinebilir diye duymuştum. Format atarken efs kutusunu seçmeyin yoksa IMEI gider. )
TWRP atıp stock ROM'u TWRP üzerinden kaldırıp ya Custom ROM atın ya da stock roma geri dönün.
Ama cihaz yeni ise denemeyin. TWRP atmak garanti kapsamı dışında bırakır.
En iyisi aldığım yere götürmem olacak sanırım. Teşekkür ederim yine de.

@XATESS
Telefon modeli nedir?
Redmi 9

Bilmiyorum ne olduğunu.

Hocam OEM kilidi TWRP kurup TWRP'den Custom ROM atmak için açık olması gereken bir şey.
Telefonunuzda ayarlardan telefon hakkında kısmında yapım numarasına birkaç defa basınca geliştirici seçenekleri açılıyor.
Orada OEM ile kilit aç yazıyor.
Onu açarsanız başta dediğim gibi TWRP atabilir ve Custom ROM kullanabilirsiniz.

Hocam OEM kilidi TWRP kurup TWRP'den Custom ROM atmak için açık olması gereken bir şey.
Telefonunuzda ayarlardan telefon hakkında kısmında yapım numarasına birkaç defa basınca geliştirici seçenekleri açılıyor.
Orada OEM ile kilit aç yazıyor.
Onu açarsanız başta dediğim gibi TWRP atabilir ve Custom ROM kullanabilirsiniz.
Telefon açılmıyor ki.

@XATESS
Recovery moda giriyorsa format atmayi deneyin.
Giriyor da, format ekranına girdikten sonra yine tekrar tekrar açılıp kapanıyor. IMEI gidecek birde. Telefoncuya götürdüm 150 TL dedi. 150 TL'lik bir sorunu olduğunu sanmıyorum. ROM falan atmayı deneyeceğim.

Telefon açılmıyor ki.

Giriyor da, format ekranına girdikten sonra yine tekrar tekrar açılıp kapanıyor. IMEI gidecek birde. Telefoncuya götürdüm 150 TL dedi. 150 TL'lik bir sorunu olduğunu sanmıyorum. ROM falan atmayı deneyeceğim.
Hard Reset denediniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı