Xiaomi şebeke sorunu nasıl çözülür?

techno_tr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G telefonumun şebekesi sürekli olarak gidiyor. Şu an SIM 2'yi kullanıyorum. Hattım SIM 1'deyken de gidiyordu. Fakat SIM 2 de daha sık gidiyor. Ve sürekli ve sık sık git gel yapıyor. İnternete giremiyorum. Evde aynı telefondan bir tane daha var. Özellikler birebir aynı. Tek fark onun ROM'u xm ile bitiyor. Benimki XX ile bitiyor. Sizce bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı? Çünkü hat SIM 1'deyken daha az şebeke gidiyordu. Ve son olarak bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-19-20-06-34-008_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-19-20-06-34-008_com.android.settings.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar>Mobil ağlar>Şebeke operatörleri>Şebekeleri ara sonrasında önüne gelen şebeke servislerinden kullandığını seç. (Örneğin Turkcell ise Turkcell diye çıkar)

Ayarlar>Mobil ağlar>Şebeke operatörleri>Şebekeleri ara sonrasında önüne gelen şebeke servislerinden kullandığını seç. (Örneğin Turkcell ise Turkcell diye çıkar)
Eğer çıkmazsa YouTube içinde Xiaomi şebeke servisi manuel olarak seçme diye arama yapıp detaylı anlatım şeklinde bulabilirsin.

Eğer çıkmazsa YouTube içinde Xiaomi şebeke servisi manuel olarak seçme diye arama yapıp detaylı anlatım şeklinde bulabilirsin.
Bu mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-23-15-09-29-537_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-01-23-15-09-29-537_com.android.settings.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 116

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı