Xiaomi şebeke sorunu

canerbal

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar,

Xiaomi MI8 model telefon kullanıyorum. Telefondan herhangi bir uygulamaya girince, arama esnasında veya durduk yere sürekli şebeke gidiyor. Hatta şebeke gitmekle kalmıyor, Wi-Fi bağlantısı bile kesiliyor. Sorun telefonun sürümdedir diye düşünüp güncellendim, düzelmedi. Belki kullandığım hattadır dedim, gidip yeni hat aldım yine düzelmedi. Kafayı yemek üzereyim.

Yaklaşık iki aydır çözüm arıyorum, bir türlü çözüm bulamadım. Garantisi bittiği için bayiine de gidemiyorum. Telefonun orijinalliği bozulmasın diye sıradan bir telefon teknik servise de gitmek istemiyorum. Konuyla ilgili bilgisi ya fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar,

Xiaomi MI8 model telefon kullanıyorum. Telefondan herhangi bir uygulamaya girince, arama esnasında veya durduk yere sürekli şebeke gidiyor. Hatta şebeke gitmekle kalmıyor, Wi-Fi bağlantısı bile kesiliyor. Sorun telefonun sürümdedir diye düşünüp güncellendim, düzelmedi. Belki kullandığım hattadır dedim, gidip yeni hat aldım yine düzelmedi. Kafayı yemek üzereyim.

Yaklaşık iki aydır çözüm arıyorum, bir türlü çözüm bulamadım. Garantisi bittiği için bayiine de gidemiyorum. Telefonun orijinalliği bozulmasın diye sıradan bir telefon teknik servise de gitmek istemiyorum. Konuyla ilgili bilgisi ya fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. Şimdiden çok teşekkürler.

Birisi seni aradıktan sonra uçak moduna gir çık düzelecektir.

Birisi seni aradıktan sonra uçak moduna gir çık düzelecektir.
Birisi beni aradığı sırada şebeke direkt kopup, bağlantıyı kesiyor. Uçak moduna alma işlemi için gelen çağrıyı reddedip uçak moduna mı alayım yoksa arama esnasında şayet bağlantı kopmazsa direkt uçak moduna alarak mı reddedeyim?
Aynı problem bendeki Redmi 8'de 4-5 gündür var. Son güncellemeden sonra oldu ne olduysa. Çözüm bulabildinizmi acaba?
Çözüm bulabildin mi hocam?

Birisi beni aradığı sırada şebeke direkt kopup, bağlantıyı kesiyor. Uçak moduna alma işlemi için gelen çağrıyı reddedip uçak moduna mı alayım yoksa arama esnasında şayet bağlantı kopmazsa direkt uçak moduna alarak mı reddedeyim?

Arama bitikten sonra yani o kisi ile konusmaniz bitikten sonra uçak moduna gir cik.

Arama bitikten sonra yani o kisi ile konusmaniz bitikten sonra uçak moduna gir cik.
Mobil veriyi kullanmaya başladığım an gidiyor hat. Yani biriyle daha konuşmadan hat kesiliyor.

Tam anlamış mıyım diye soruyorum. Varsayalım ki beni aradınız, iki saniye konuştuk ve benim hattım yaşadığım sorundan dolayı kesildi. Kopan hat tekrar geldiğinde telefonun uçak modunu açıp kapatınca düzelecek mi demek istiyorsunuz?

9Merhabalar mı 8 SE telefonumda şebeke sorunu. 4.5 g bağlantısı bazı kesimlerde kullanılıyor ama bazı kesimlerde kullanılamıyor, sorun şu hattımı başka telefonda deniyorum 4.5 g çalışıyor yani mı 8 SE telefonum dışında her marka telefon aynı noktada 4.5 ağına bağlanıyor ama benim telefonum bağlanmıyor. Ayarlardan sadece LTE'yi seçiyorum LTE ağı görünüyor ama ağı sectigim zaman seçili ağ kullanılamaz hatası veriyor ve ağa bağlanmıyor. Lütfen yardım 🙏🙏🙏 😔🙄
Kimsenin bu fikri yok mu ???

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-04-10-18-04-43-474_com.android.phone.png
    Screenshot_2020-04-10-18-04-43-474_com.android.phone.png
    56 KB · Görüntüleme: 388
  • Screenshot_2020-04-10-18-04-46-746_com.android.phone.png
    Screenshot_2020-04-10-18-04-46-746_com.android.phone.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 313
Son düzenleme:

Aynı sorunu yaşıyorum . Sorunun düzeldi mi ? Düzeldiyse ne yaptın .

Aynı sorunu yaşıyorum . Sorunun düzeldi mi ? Düzeldiyse ne yaptın .

Telefon yurt dışı mı?

Eğer yurt dışından aldıysanız. Düzgün IMEI atmamışlar demektir. İşi bilen birine tekrar yatırın. Buradan da yaptırabilirsiniz:
(Uzaktan bağlantı ile yapıyorlar)

Telefon yurt dışı mı?

Eğer yurt dışından aldıysanız. Düzgün IMEI atmamışlar demektir. İşi bilen birine tekrar yatırın. Buradan da yaptırabilirsiniz:
(Uzaktan bağlantı ile yapıyorlar)

Ürünüm Global :( Mi 8 kullanıyorum bende . Volte volwifi ayarları kapalı , LTE/TD-SCDMA/UMTS ağ türünü kullanıyorum. 4.5 G -3G -2G Aynı sorunları verdi. Bana ulaşamıyorlar . Simi başka telefonda denedim hiçbir sıkıntısı yoktu . Telefonda çarpma , düşürme gibi bir şeyde olmadı. Telefonu 12 ye güncelleyince başladı ve başka güncelleme almıyacak sanırım . Global ürüne imei atarsam sorun gider mi kafayı yiyeceğim gerçekten . yardım edin lütfen 😭🤲🤲

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı