Xiaomi şifresi için klavyede "ı" harfi yok

David61

Centipat
Daha fazla  
Xiaomi telefona şifre koydum fakat şifrede "ı" harfi var. Klavyede "ı" harfi çıkmıyor. Arkadaşlar, ne yapmam gerekir?

"İ" harfine basılı tutun.

Yok hocam olmuyor.

@David61, ayarlara girip üst kısımdaki yere "klavyeleri yönet" yaz. En üstte çıkana tıkla.
Ardından "gboard" yazana tıkla ve en üstteki "dil" seçeneğine gir. Alt kısımda bulunan "klavye ekle" butonuna basıp "Türkçe Q" seçeneğini ekle.
Ekledikten sonra diğer seçenekleri silmeni öneririm ki klavyen Türkçe kalsın.

Yok hocam ayarlara girmem için sifreyi istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlara erişmem için şifre istiyor.

İnternete bağlı ise şimdilik Xiaomi hesabınız ile Mi Account bu siteden telefonun şifresini değiştirmeyi deneyin.
Xiaomi kullanmadığım için bilmiyorum belki bu site yardımcı olur.
Bu sitede detaylı anlatılmış ne kadar doğru bilemiyorum ama.
İnternete bağlı ise şimdilik Xiaomi hesabınız ile Mi Account bu siteden telefonun şifresini değiştirmeyi deneyin.
Xiaomi kullanmadığım için bilmiyorum belki bu site yardımcı olur.
Bu sitede detaylı anlatılmış ne kadar doğru bilemiyorum ama.

TWRP ile yapılan işlem garanti sonuç veriyor sanırım.

Xiaomi telefona şifre koydum fakat şifrede "ı" harfi var. Klavyede "ı" harfi çıkmıyor. Arkadaşlar, ne yapmam gerekir?
şifremi yenilemek istedim ve o sırada klavyemde ı ö ü harleri vardı yeniledikten sonra telefonumu kapattım açtığımda ö ü ve ı harfi yok ve üstüne basılı tutunca falanda olmuyor klavyeyide değişemiyorum içindeki bilgilerimin gitmesini istemiyorum ne yapmalıyım belki siz bulmussunuzdur ve bana yrdımcı olursunuz

şifremi yenilemek istedim ve o sırada klavyemde ı ö ü harleri vardı yeniledikten sonra telefonumu kapattım açtığımda ö ü ve ı harfi yok ve üstüne basılı tutunca falanda olmuyor klavyeyide değişemiyorum içindeki bilgilerimin gitmesini istemiyorum ne yapmalıyım belki siz bulmussunuzdur ve bana yrdımcı olursunuz
Maalesef ben sıfırlamak zoruna kaldım eğer çok önemli verileriniz varsa telefona bağlanan klavyeler var alıp deneyebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı