Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Xiaomi Redmi Note 8 sahibiyim. Oyunlarda ara sıra 3-4 saniyeliğine donuyor. Donuyor dediğim dokunmatiği çalışmıyor, tepki vermiyor. Ses açma butonuna basınca da tepki vermiyor.
Xiaomi Mi 9 kullanıyorum canavar gibi telefon zaten bilen bilir.
Yaklaşık 5-6 ay önce almıştım hala canavar gibi çalışıyor.
Öyle kronik bir hatayla da karşılaşmadım.
Xiaomi Mi Note 3 kullandım, bir sıkıntısını görmedim. Aktif olarak da 1.5 yıldır Mi 8 Lite kullandım hâlâ kullanıyorum yine bir sıkıntı yaşamadım. Tam bir F/P telefon üretiyorlar.
1.5 yıldır Red Mi 6 kullanıyorum. 900₺ civarı bir fiyata almıştım. İnanın aktif bir şekilde kullanıyorum telefonu hiç üzmedi beni. Donma kasma yok hiç. Format da atmadım. Telefon için alışveriş yapacak olursam yine ondan yana olur tercihim. F/P oluyor genellikle ürünleri. Pil sağlığı da hiç bozulmadı ayrıca.
Sorunlu bir marka değil ama Forum İstanbul'daki Mi Store'dan aldığım telefonda biraz uğraştım. Yazılım güncellemesinde internet yüzünden brick oldu. Garantiden değişim çıktı yasal süreyi geçtiği için yeni çıkan modelden verdiler. Lakin sıfır cihaz ama arızalı çıktı. Kurulum ekranında yeniden başlayıp duruyordu. Neyse gittim yeniden verdim. 1 ay daha bekledikten sonra sağlam telefonu elime alabildim. Bendeki şanssızlık bir bakıma. Ancak tavsiye ederim. F/P ürünü.
Bu konu Mi Note 10 Lite kullanıcılarının cihazın artıları eksileri ve cihazı yeni alacak kullanıcılarımıza görüş öneri ve fikirlerini paylaşmaları için açılmıştır.Mi Note 10 Lite gücünü Qualcomm Snapdragon 730G (SM7150-AB)'den alan orta üst segment F/P cihazı.
Tamamen sorunsuz cihaz piyasada aslında yok gibi bir şey. Her telefonun ilk parti üretimlerinde muhtemel hatalar çıkıyor. Örneğin benim cihazım olan Redmi 9S kamerasına toz alıyor gibi. Ancak daha sonra bu sorunlar düzeliyor ve sorunsuz oluyor. Demem o ki evet sorunlu cihazlar çıkabilse, Xiaomi şu anki telefon piyasasındaki en iyi markalardan. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. (3 yıldır toplam 5 cihaz kullandım hiçbir sorun yaşamadım. )