Xiaomi sorunlu bir marka mı?

Samsung kadar güçlü olduğunu mu söylüyorsunuz yani? Mi note 10 lite modelinde kronik kusur var mı yok mu tam olarak?
Önceki yazımda da Mi Note 10 Lite kullandığımı belirtmiştim. Evet ilk aldığım zaman bende de yakınlık sensörü problemi vardı. Fakat şu an MIUI 12 güncellemesi de geldi ve yakınlık sensörü problemi yaşamadım.

Redmi Note 9 Pro'da ahize sorunu yaşanıyor bazen çalışmıyor yeniden başlatınca düzeliyor.

@Yol yaptı yol geçen attığım linkte kasmaya dair bir problem göremedim.
@Engin. Allah aşkına Beta Miui 12 kullanıyorum bu problemler bana mı denk gelmiyor, nedir anlamadım.
Hocam yazılım konusunda verdiği sözleri ve vaatleri yerine getirmediğini düşünüyorum Xiaomi'nin. Örneğin Redmi Note 8. Cihaz hala android 9 ve android 10 2020 ilk çeyrekte gelecek dendi. Hala gelen giden yok. Kaldı ki güçsüz cılız bir cihaz olmamasına rağmen global stabil miui 11 sürümünde bildirim çubuğu bile kasıyor. Sadece bir cihazdan örnek verdim size. Üst seviye telefonlarda elbette bir şey olmaz ama iş orta seviyeye gelince cihazın potansiyeli olmasına rağmen, diğer üreticiler gayet stabil yazılımlar sunarken Xiaomi doğru düzgün iş çıkarmıyor. Yazılım konusunu geçtim Redmi Note 9s veya 9 modelinde kameradan toz girme problemi çıktı kronik olarak. Redmi serisi diye adamlar kamera çerçevesini düzgün yapıştırmıyorlar herhalde. Bu kadar umursamamazlık olmaz.

Redmi Note 8 kullanıyorum. Xiaomi'nin yapacağı yok dedim ve bootloader kilidimi açtım. 168 saat süre verdi. Süre dolunca direkt xiaomi.eu beta miui 12 romu flashlayıp kullanacağım. Böyle eziyet olmaz.

Telefonum A2, çok üst seviye bir telefon değil. Hiçbir yazılım tam anlamıyla stabil olmuyor, zaten her üretici ürettiği her telefona tam zamanında güncelleme sunamıyor. Note 8'e MIUI 12 bazı hatalar yüzünden gecikmiş. MIUI 12 gelip telefonun brick olmasındansa, gelmemesi daha iyi.
Beta MIUI 12 isterseniz buyrun;

Genel olarak sorun olduğunu zannetmiyorum ama Mi 6 beni telefonlardan soğuttu. Önceden bu alanı ciddi ciddi takip ederdim, şimdi sadece temel fonksiyonları olan bir telefon yetiyor bana. Servisi hala Evofone ise rezalet. 5 para etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı