iPadin mantıklı olması için bütçenin 25.000 TL falan olması gerekiyor. 64 GB muhtemelen yetersiz kalır.Pad 6 demek istediniz herhalde, iPad daha mantıklı Android tabletlerden fazla performans alamazsınız.
10-15k fiyat aralığında en iyi seçeneklerden biri Pad 6. Bunun yanında Samsungun S9 serisine de bakılabilir. Bende S9 FE var, işlemcisi biraz zayıf ama yine de severek kullanıyorum. Ben de Pad 6 almayı düşünmüştüm ama HyperOS'un sundukları konusunda kararsız kaldım, OneUI'ı tercih ettim.Tableti oyun oynayıp video izlemek için almak istiyorum faka bir iki model arasında kaldım. IPad'lerde ucuzu 64 GB o yuzden almak istemedim uzun süreli oyun için ideal midir?
IPad'in mantıklı olması için bütçenin 25.000 TL falan olması gerekiyor. 64 GB muhtemelen yetersiz kalır.
Yok hocam, yapamazsın.Bir kere Apple harici tablet almak hiç mantıklı değil onun yerine 2, 3 bin TL'ye külüstür laptop alıp aynı şeyleri yapabilirsin hem ekranın büyük olur.
Yok hocam, yapamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.