Telefonumu formatlamak istiyorum fakat çok önemli olan onlarca notum var, bunlar formatlayınca silinir mi? Bu notları bir yere gönderebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler. - Mi 8 Lite.
Notlar kısmını da mi account ile yedek alabiliyorsunuz sanırım. Ben not uygulaması olarak Google Keep kullanıyorum. Rehberde olduğu gibi hangi telefona Google Account girersem direkt geliyor mesela.Telefonumu formatlamak istiyorum fakat çok önemli olan onlarca notum var, bunlar formatlayınca silinir mi? Bu notları bir yere gönderebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler. - Mi 8 Lite.
XNotları başka bir yere aktarabilirsiniz.
Hangi uygulamada notlarınız? Keep Notlara geçirin. Hiçbiri silinmez.
Notlar kısmını da mi account ile yedek alabiliyorsunuz sanırım. Ben not uygulaması olarak Google Keep kullanıyorum. Rehberde olduğu gibi hangi telefona Google Account girersem direkt geliyor mesela.
Yedekleme nasıl yapabilirim?Mi hesabına yedekleme yaparsanız ROM değiştirseniz bile silinmez.
Ayarlar-mi hesabı-xiaomi cloud-ana ekran yedekleme. Xiaomi cloud menüsünden yedeklemek istediklerinizi işaretlemeyi unutmayın.Yedekleme nasıl yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.