Çözüldü Xiaomi telefon Recovery menüde kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xthealan2

Hectopat
Yer
Eindhoven
Merhaba, eve dönerken annemin telefonunda bir sorun oldu ve sabahtan beri düzeltmeye çalışsam da olmadı, nasıl çözerim?
Tamamen kendi kendine oldu.

17431031236683311908078797794278.jpg

Reboot ya da Safe Mode girince tamamen telefon kendini yeniden bu ekrana atıyor.

Babam kendisi telefoncu hocam, kendisi ne yazık ki işimiz oluncaya kadar yurt dışına gelemeyecek halen Türkiye'de kendisi, telefonda jelatinini birlikte söktük.

Tamam siz yurt dışı ama IMEI orijinal dediniz direnç kayıtlı olabilir sanırım değilse IMEI bitmiş olabilir telefoncudan başka çareniz yok maalesef

Şu an telefon şarjda inşallah çözülür anneme üzülüyorum çünkü anneler masumlar ve sadece yaptıkları dizi izlemek ya da Instagram yani :)

Olmazsa çare telefoncu, telefonunda resimleri var onu da kaybetmek istemiyor o yüzden çözülürse iyi olur, bizde anlamadık durup dururken çantanın içinde oldu.

Şu an telefon şarjda inşallah çözülür anneme üzülüyorum çünkü masumlar ve sadece yaptıkları dizi izlemek ya da Instagram yani :)

Elimden gelen bu kadar.

Şu an telefon şarjda inşallah çözülür anneme üzülüyorum çünkü anneler masumlar ve sadece yaptıkları dizi izlemek ya da Instagram yani :)

Olmazsa çare telefoncu, telefonunda resimleri var onu da kaybetmek istemiyor o yüzden çözülürse iyi olur, bizde anlamadık durup dururken çantanın içinde oldu.

Telefoncular halleder, açıldığında ise tüm fotoğraflı yedeklemenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı