Xiaomi telefona bootloader kilidi açılmadan Stock ROM atılabilir mi?

padDIER13

Femtopat
Daha fazla  
Cihazıma güncelleme gelmiyor ben de PC üzerinden ROM atmak istiyorum.
Size sorum cihazıma stock ROM'u bootloader kilidini açmadan nasıl atabilirim?

Bir şey olmaz, kurmanıza izin vermez ise telefonunuza bir şey yapmamış gibi kullanmaya devam edebilirsiniz, kurmanıza izin verirse tüm adımları bitirip sıfırlamanız lazım. Aksi taktirde cihazı bozabilirsiniz.

Hocam peki bootloader kilidini nasıl açabilirim? Ve telefonuma ne gibi bir zarar verir?

Bl kilidi Fastboot komutları ile açılıyor, bazı cihazlarda açmak zor olabiliyor ama genelde fastboot oem unlock komutu ile açılıyor, bl kilidinin açılması cihazı kaptırırsanız başka birinin bu cihaza kolaylıkla müdahale edebilmesine olanak tanıyor.

Bir şey olmaz, kurmanıza izin vermez ise telefonunuza bir şey yapmamış gibi kullanmaya devam edebilirsiniz, kurmanıza izin verirse tüm adımları bitirip sıfırlamanız lazım. Aksi taktirde cihazı bozabilirsiniz.

Bl kilidi Fastboot komutları ile açılıyor, bazı cihazlarda açmak zor olabiliyor ama genelde fastboot oem unlock komutu ile açılıyor, bl kilidinin açılması cihazı kaptırırsanız başka birinin bu cihaza kolaylıkla müdahale edebilmesine olanak tanıyor.

Hocam o zaman telefonumu en güvenli ve risksiz şekilde nasıl güncelleyebilirim?

@Paddıer13 telefonun kendi güncelleme yazılımında güncelleme bulunmuyorsa güncellemenize gerek yok. Siz güncellenmiyor derken ne demek istemiştiniz, kurulumda hata mı çıkıyor?

@Paddıer13 telefonun kendi güncelleme yazılımında güncelleme bulunmuyorsa güncellemenize gerek yok. Siz güncellenmiyor derken ne demek istemiştiniz, kurulumda hata mı çıkıyor?

Abim ve bende aynı telefon var, onda MIUI14 varken bende hala MIUI12 var. Telefona güncelleme gelmiyor ayarlardan güncelleme paketi seçip yapmayı denedim ama ne yaptıysam işe yaramadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı