Xiaomi vs Samsung

Ben bu telefonu annem için aldım. Fakat ben aldığımda telefon 1050 TL idi. O fiyata bundan daha iyisini bulamamıştım fakat şimdi hiçbir mantığı yok. 2000 TL bunun için çok çok fazla.

Xiaomi kötü bir marka değil. Uzun ömürlülük konusu elbette ki cihazın kalitesine ve sizin kullanımınıza bağlıdır. Fakat Samsung'un Xiaomi'den daha uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum. Yalnızca kullanıma bağlı olarak batarya performansı takdir edersiniz ki düşüyor. Kendim de 3 yılı aşkın süredir Xiaomi Mi5s kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Onu da batarya değişimi ile çözebilirsiniz.

Xiaomi kötü bir marka değil. Uzun ömürlülük konusu elbette ki cihazın kalitesine ve sizin kullanımınıza bağlıdır. Fakat Samsung'un Xiaomi'den daha uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum. Yalnızca kullanıma bağlı olarak batarya performansı takdir edersiniz ki düşüyor. Kendim de 3 yılı aşkın süredir Xiaomi Mi5s kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Onu da batarya değişimi ile çözebilirsiniz.

Alacağımız cihazda oyun oynanmayacak ama navigasyon, Google YouTube gibi uygulamalar kullanılacak WhatsApp Zoom gibi.

Şöyle açıklayayım: 5000 TL altı ürünlerde f/p'den dolayı Xiaomi. Ancak iş 5000 TL üstüne çıktığımızda değişiyor. Pahalı telefon alacaksanız Samsung, ucuzsa Xiaomi. Samsung amiral gemisi modeller üreten bir firmadır. Xiaomi daha çok alt-orta gelir düzeyine hitap etmektedir. Yani 2000-2500 TL arasına tabii ki Xiaomi. Model olarak da Redmi 8 veya 8 Pro önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı