Xiaomi Watch S3 vs Huawei GT4

Doovah

Femtopat
Daha fazla  
Akılı saat almayı düşünüyorum. Her gün şarj etmekle uğraşmak istemiyorum. Kendi kullanımlarınızdan ve bilgilerinizden yorumlarınız nelerdir? Başlıktaki iki cihazı buldum Samsung'ların şarjı kısa gidiyor diyorlar o yüzden onları eledim. 11 Kasım indirimlerinde almayı düşünüyorum, şu anki fiyatlarla 6K'ya kadar çıkabilirim ama F/P olsa iyi olur. Kare ekran hoşuma gitmiyor, yuvarlak olsa daha iyi olur. Ve son olarak Samsung cihaz kullanıyorum uyumluluk sorunu çıksın istemem şimdiden teşekkür ederim.

Akılı saat almayı düşünüyorum. Her gün şarj etmekle uğraşmak istemiyorum. Kendi kullanımlarınızdan ve bilgilerinizden yorumlarınız nelerdir? Başlıktaki iki cihazı buldum Samsung'ların şarjı kısa gidiyor diyorlar o yüzden onları eledim. 11 Kasım indirimlerinde almayı düşünüyorum, şu anki fiyatlarla 6K'ya kadar çıkabilirim ama F/P olsa iyi olur. Kare ekran hoşuma gitmiyor, yuvarlak olsa daha iyi olur. Ve son olarak Samsung cihaz kullanıyorum uyumluluk sorunu çıksın istemem şimdiden teşekkür ederim.
Nerede kullanacaksınız, Telefon markanız ne?

Nerede kullanacaksınız, telefon markanız.

Günlük kullanım için istiyorum uyku takibi için falan. El yıkamada sorun çıkmasa yeter su geçirmezlik için. Markayı yazmıştım ama model istiyorsanız Samsung a24. Samsung'ların şarjı çok çabuk bitiyormuş 2 günde bir şarja takmak istemiyorum o yüzden şarjı uzun gitsin istiyorum.

Günlük kullanım için istiyorum uyku takibi için falan. El yıkamada sorun çıkmasa yeter su geçirmezlik için. Markayı yazmıştım ama model istiyorsanız Samsung a24. Samsung'ların şarjı çok çabuk bitiyormuş 2 günde bir şarja takmak istemiyorum o yüzden şarjı uzun gitsin istiyorum.
İki saatin de pil ömrü 2 haftayı buluyor fakat gt4 sağlık, dayanıklılık, spor, uyku takibi, su gecirmezlik vs. Daha iyi aynı zamanda içine uygulama ve müzik yüklenilebiliyor. GT4 çok daha iyi bir seçim olur fakat cihazın uygulaması(Huawei Health) Play Store'de bulunmuyor o yüzden Huawei'nin sitesinden APK indirmen gerek.

Tabii pil ömrü konusunda fikriniz değişirse watch 6 classic ikisinden de çok daha iyi ama sadece saate baksanız 2 günü anca bulur.

İki saatin de pil ömrü 2 haftayı buluyor fakat GT4 sağlık, dayanıklılık, spor, uyku takibi, su gecirmezlik vs. daha iyi aynı zamanda içine uygulama ve müzik yüklenilebiliyor. GT4 çok daha iyi bir seçim olur fakat cihazın uygulaması(Huawei health) Play Store'de bulunmuyor o yüzden Huawei'nin sitesinden APK indirmen gerek.

Tabii pil ömrü konusunda fikriniz değişirse Watch 6 Classic ikisinden de çok daha iyi ama sadece saate baksanız 2 günü anca bulur.

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce aradaki neredeyse 2 kat fiyat farkını hak ediyor mu yani GT4 bu konuda kararsız kaldım olmuşken daha iyisi olsun daha uzun süre götürsün diye düşünüyorum ama arada da çok fiyat farkı var bu yüzden kararsız kaldım.

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce aradaki neredeyse 2 kat fiyat farkını hak ediyor mu yani GT4 bu konuda kararsız kaldım olmuşken daha iyisi olsun daha uzun süre götürsün diye düşünüyorum ama arada da çok fiyat farkı var bu yüzden kararsız kaldım.
Şöyle diyeyim Huawei GT4 çok daha iyi sağlık ve uyku takibi, yazılım, ve dayanıklılığa sahip ayriyetten içine müzik yükleyebilirsiniz ve uygulama kurabilirsiniz. BU özellikler sizin için gerekliyse değer. Ama sadece sayılı uygulamalar yükleniyor 2-3 tane oyun var, birkaç iyi uygulama var sadece onlar iş görür, Toplam 30-40 tane olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı