Xiaomi Wi-Fi Pro alınır mı?

Wplayer

Hectopat
Yer
New York, USA
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum. Ürün Xiaomi Mi Wi-Fi Pro sinyal yakınlaştırıcı 300 TL'ye alacağım odamda bilgisayarım, telefonum internet sinyalini düşük seviyelerde aldığı için yavaşlama ve çok fazla donma oluyor. İnternetim 100 Mbps 5GHz fakat bu cihaz 2.4GHz 300Mbps destekliyor. Sizce 2.4GHz olması bana sorun çıkartır mı? Ve oyundaki ping değerlerime bir etkisi bulunur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dönem kullandım ve kötü olan internet daha da kötü yaptı adeta. Almanızı önermem.

Bir dönem kullandım ve kötü olan internet daha da kötü yaptı adeta. Almanızı önermem.

Zamanında 99TL ykn aldım asla alma hayatında görüp görebileceğin en kötü internet güçlendiricilerdendir daha da kötü yapıyor kurulumunu yapmak tam bir eziyet üstelik 30 saniyede bir kendini resetliyor ve online oyunlarda sorun çıkıyor bu sebepten

O halde vazgeçiyorum hocam oysa 15.000'e yakın sipariş vardı çoğu güzel diyordu çok sağ olun beni büyük bir yanlıştan kurtardınız. Attığınız modeli daha önce kullandınız mı nasıl bir şey alınır mı?

Zamanında 99TL ykn aldım asla alma hayatında görüp görebileceğin en kötü internet güçlendiricilerdendir daha da kötü yapıyor kurulumunu yapmak tam bir eziyet üstelik 30 saniyede bir kendini resetliyor ve Online oyunlarda sorun çıkıyor bu sebepten.

Hocam bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz daha iyi modeller var ise atarsanız çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler.

Bu ürünü şu anda kullanıyorum. Alt kattan üst kata 1ms ekleniyor sadece ve hız kaybı yok gibi.

O halde vazgeçiyorum hocam oysa 15.000'e yakın sipariş vardı çoğu güzel diyordu çok sağ olun beni büyük bir yanlıştan kurtardınız. Attığınız modeli daha önce kullandınız mı nasıl bir şey alınır mı?

Hocam bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz daha iyi modeller var ise atarsanız çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler.
ME30 modelini kullanıyorum. Gayette memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı