Xiaomi Wi-Fi Pro çok yavaş

Daha fazla  
Odamda internet doğru düzgün çekmediği için 1 senedir Xiaomi Wi-Fi Pro kullanıyorum. Her zaman modeme bağlı olduğumdaki hızdan yavaştı ama son günlerde katlanılamaz oldu. Speedtest yaptığımda 13 Mbps gösteriyor ama şimdi test etmek için internetten rastgele bir RAR dosyası indirdim saniyede 600 kilobayttan daha fazla indirmiyor. Evin genel interneti de zaten çok hızlı değil ortalama saniyede 3-4 megabayt indiriyor. Bu internet hızını artırmanın bir yolu var mı?

Dostum onu bende kullandım internetim normalde 30 MB fakat onu takınca kesinlikle oyun oynatmıyor ve can sıkıyor kesilme sorunu vardı saniyelik onu çözmüştüm fakat genel internetin 3-4 MB ise yapılabilecek bir şey yok bence.

Dostum onu bende kullandım internetim normalde 30 MB fakat onu takınca kesinlikle oyun oynatmıyor ve can sıkıyor kesilme sorunu vardı saniyelik onu çözmüştüm fakat genel internetin 3-4 MB ise yapılabilecek bir şey yok bence.

Komple genel internet hızı arttırma konusunda bir öneriniz var mı? 2-3 megabayt artsa bile neredeyse iki katı artmış oluyor. Bir de saniyelik kesilme sorununu nasıl çözmüştünüz? Bende genelde 30 saniyelik kesilmeler oluyor :)

Komple genel internet hızı arttırma konusunda bir öneriniz var mı? 2-3 megabayt artsa bile neredeyse iki katı artmış oluyor. Bir de saniyelik kesilme sorununu nasıl çözmüştünüz? Bende genelde 30 saniyelik kesilmeler oluyor :)

Saniyelik kesilme sorununu çözmek biraz uzun sürebilir ama size kendim yararlı bulduguğum bir video atayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saniyelik kesilme sorununu çözmek biraz uzun sürebilir ama size kendim yararlı bulduguğum bir video atayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı