Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Ekran boyutuna laf söylemedim, çerçeve tasarımı dedim. Yani çelik kenarlardan bahsettim. Kalkıp Apple avukatlığı yapmayınız. Eğer bir marka hatalı bir şey yapıyorsa bunu eleştirmeliyiz.

@Kokona Shiki hocam konunuz sayesin de Xiaomi fanlarının ne kadar çekilmez olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Apple´ın yerinde olsam telefon da koymazdım kutuya. Bir adet elma koyardım sadece. Ne de olsa yiyen çok çıkar.

Ne komik bir espri bayağı güldük eğlendik.

Tam olarak işi çözmüş bir arkadaşımız burada.

Google'nin destek vermediği telefon gömse ne olur? Doğru düzgün uygulama yükleyemedikten sonra boş.

Google tokadı bastı yolladı aslında bir tek Huawei'ye yapılması saçma oldu yapılacaksa tüm Çin telefon markalarına yapılmalı mesela Huawei'den daha çok hak eden bir firma daha var. Onlar da bir desteği kesse tepe taklak. Huawei yıllardan beri piyasada bence şu sonradan bitme dandik Çin mali telefonlara el atsalar ne olur? Dünkü velet bugün abisine artistlik yapar olmuş bu velede deneyimli abileri tokadı basar yollar kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…