Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Tövbe Apple cıların iyi ki bir işlemcisi iyiymiş ve biliyorum video mizah amaçlı ama gerçeklerden pek geri kalır yanı yok.
Neyse akşam akşam yine başlamayın.

Bunlara laf anlatamayız biz aynı tas aynı hamamlar çünkü.

Mizah amaçlı ama gerçeğinden geri kalır yanı yok.
Tamam arkadaşım android telefon üreticileri kullancı dostu kullanıcısı çok düşünüyor biz az kar edelim ne olcak fabrikada zararına çalışalım eyy eyy ne güzel dünya.

Tamam arkadaşım Android telefon üreticileri kullancı dostu kullanıcısı çok düşünüyor biz az kar edelim ne olacak fabrikada zararına çalışalım eyy eyy ne güzel dünya.

Ben Android'ci de değilim iOS CUDA değilim ben gerçekçiyim.

Apple'ın şarj adaptörü/aleti koymaması kadar saçma bir şey görmedim daha telefon dünyasında XD.

Apple'ın şarj adaptörü/aleti koymaması kadar saçma bir şey görmedim daha telefon dünyasında xd.

Aynen ve şarj aleti koymamışlar indirim de yapmamışlar.
Apple'ın şarj adaptörü/aleti koymaması kadar saçma bir şey görmedim daha telefon dünyasında xd.

Seneye kutuyu ayrı garanti belgesini ayrı kılıfı ayrı adaptörü ayrı kulaklığı ayrı satar herhalde.

Aynen ve şarj aleti koymamışlar indirim de yapmamışlar.

Seneye kutuyu ayrı garanti belgesini ayrı kılıfı ayrı adaptörü ayrı kulaklığı ayrı satar herhalde.
Kutudan telefon çıkmasa bile iPhone alırım ben.

Tövbe Apple cıların iyi ki bir işlemcisi iyiymiş ve biliyorum video mizah amaçlı ama gerçeklerden pek geri kalır yanı yok.
Neyse akşam akşam yine başlamayın.
Hocam sizin boş yorumlarınız yüzünden bu tartışma bu kadar büyüdü. Siz bilirsiniz yine de 120 Hz ekranınız ile galeriyi bir aşağı bir yukarı yapmaya devam edebilirsiniz.

Eğer bu kadar övdüğünüz firmaları masum sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Şu videoyu izleyin anlarsınız zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…