Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Bildiğiniz gibi iPhone 12 serilerinin kutu içeriğinde EarPods ve şarj adaptörü olmayacak. Bunu fırsat olarak gören rakipleri ise Apple’a Twitter’dan gönderme yaptılar. Xiaomi’nin tweeti:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yıllardır kulaklık koymayan Xiaomi’nin bunu yapması bana komik geldi açıkçası. :D

Birkaç aya hepsi aynı şeyi yapacak zaten.

Biraz aklınız olsa idi gösterdiğiniz videonun "mizah" amaçlı çekildiğini bilirdiniz. Ayrıca şu an yaptığınız tek şey boş konuşmak videolarda oyun performansları bariz belli cihazların. Hala neyi ima etmeyi çalışıyorsunuz anlamadım.

Tövbe Apple cıların iyi ki bir işlemcisi iyiymiş ve biliyorum video mizah amaçlı ama gerçeklerden pek geri kalır yanı yok.
Neyse akşam akşam yine başlamayın.

Biraz aklınız olsa idi gösterdiğiniz videonun "mizah" amaçlı çekildiğini bilirdiniz. Ayrıca şu an yaptığınız tek şey boş konuşmak videolarda oyun performansları bariz belli cihazların. Hala neyi ima etmeyi çalışıyorsunuz anlamadım.

Bunlara laf anlatamayız biz aynı tas aynı hamamlar çünkü.

Mizah amaçlı ama gerçeğinden geri kalır yanı yok.
Tamam arkadaşım android telefon üreticileri kullancı dostu kullanıcısı çok düşünüyor biz az kar edelim ne olcak fabrikada zararına çalışalım eyy eyy ne güzel dünya.

Apple'ın şarj adaptörü/aleti koymaması kadar saçma bir şey görmedim daha telefon dünyasında xd.

Aynen ve şarj aleti koymamışlar indirim de yapmamışlar.
Apple'ın şarj adaptörü/aleti koymaması kadar saçma bir şey görmedim daha telefon dünyasında xd.

Seneye kutuyu ayrı garanti belgesini ayrı kılıfı ayrı adaptörü ayrı kulaklığı ayrı satar herhalde.

Tövbe Apple cıların iyi ki bir işlemcisi iyiymiş ve biliyorum video mizah amaçlı ama gerçeklerden pek geri kalır yanı yok.
Neyse akşam akşam yine başlamayın.
Hocam sizin boş yorumlarınız yüzünden bu tartışma bu kadar büyüdü. Siz bilirsiniz yine de 120 Hz ekranınız ile galeriyi bir aşağı bir yukarı yapmaya devam edebilirsiniz.

Eğer bu kadar övdüğünüz firmaları masum sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Şu videoyu izleyin anlarsınız zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı