Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Bildiğiniz gibi iPhone 12 serilerinin kutu içeriğinde EarPods ve şarj adaptörü olmayacak. Bunu fırsat olarak gören rakipleri ise Apple’a Twitter’dan gönderme yaptılar. Xiaomi’nin tweeti:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yıllardır kulaklık koymayan Xiaomi’nin bunu yapması bana komik geldi açıkçası. :D

Birkaç aya hepsi aynı şeyi yapacak zaten.

Gerilimin sembolü U vEya E harfleridir, birimi ise v harfiyle gösterilen Volt tur. Genel bir pratik olarak çok fazlı sistemlerde faz arası gerilimler U, faz-nötr arası gerilimler v ile gösterilir. Doğru akım üreteçleri (piller, aküler ve bunların grupları) genellikle 1.5- 110 v gerilime sahiptirler.

Vikipedia'dan yapıştırmana gerek yok. Xiaomi sitesine bakman yeter:

Ultimate charging: 120W triple charge composition sets new pace for fast charging

Senin bana karşı savunmaya çalıştığının telefonu, doğru özellikleriyle ben sana karşı savunuyorum...

Bak halen anlamadım galiba. Ben ne olduğunu biliyorum. Ama 120W yerine 120 Volt yazman yanlış. Sen halen bana "Yok Watt bilmem ne.", "Yok Volt şöyle böyle." diyorsun. Merak etme biliyorum ne olduğunu. İstiyorsan 120A yaz tam olsun. Bermuda elektrik üçgeni kurarsın.
120v olacak çünkü watt saniyedeki ısıyı ifade ederken kullanılır ..
Vikipedia'dan yapıştırmana gerek yok. Xiaomi sitesine bakman yeter:

Senin bana karşı savunmaya çalıştığının telefonu, doğru özellikleriyle ben sana karşı savunuyorum...

Volt'la Watt'ı öğrende gel ve ben gider bir saattir sizi bıdı bıdınızı dinliyorum.

120v olacak çünkü watt saniyedeki ısıyı ifade ederken kullanılır ..
O kadar telefon üreticisi boşuna mı Watt diyor o zaman? Herkes Volt desin? PSU alıyoruz neden Watt cinsinden alıyoruz?
Volt'la Watt'ı öğrende gel ve ben gider bir saattir sizi bıdı bıdınızı dinliyorum.
Herkes tek tarafta sen farklı bir görüşü savunuyoruz bıdı bıdıyı sen yapıyorsun ama neyse.

IPhone'u da görüyoruz çöp telefona 12 bin TL veriyorduk.

“Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.”

O kadar telefon üreticisi boşuna mı Watt diyor o zaman? Herkes Volt desin? PSU alıyoruz neden Watt cinsinden alıyoruz?

Herkes tek tarafta sen farklı bir görüşü savunuyoruz bıdı bıdıyı sen yapıyorsun ama neyse.

Hocam bu arkadaş adaptörün minimum çalışma voltajını okumuştur ya da Watt olan değeri Volt diye söylüyordur boş verin böylelerini bunlara kalsa X markası dışında piyasada telefon yok ve en iyisi o marka her şeyin en iyisini o yapıyor X markasının 3000-3500 liralık telefonu Samsung S10 İphone 12 ve Huawei P40 dan daha iyi derler.Kullanıcıyı çok seviyormuşta ama X markası saman altından su yürütmeyi çok iyi biliyor ne de olsa “biz ucuza satıyoruz” ucuza satma gerekçeleri belli”biz kullanıcıyı düşünüyoruz“bu şey gibi Dacia gibi Romanya'da herkes araba sahibi olsun diye renault kırması kalitesiz parçalardan ucuza getirilerek yapılmış araçlar gibi.

Adam malzemeden kısıyor kalitesi düşük malzemeyi koyuyor uzun ömürlü olmayan elektronik komponentler koyuyorlar bazı yerlerine sana ucuza getirip piyasadaki en ucuz amiral gemisini ben satayım piyasaya tutunayım firmalar kar etmezse veya az kardan satarsa fabrikanın çalışanların vergileri vs. Nasıl denkleştirecekler batarlar giderler.

Android kullananlar aynı amdciler gibi. Sadece rakamlarla hareket ediyorlar teknik ve detaylardan haberleri yok veya öğrenmek istemiyorlar. 108 MP kamerası olduğu iddia edilen S20'nin nasıl fotoğraf çektiğini gördük. Xiaomi dediğiniz marka sadece Asya kıtasında ve bizim ülkemizde ilgi görüyor Avrupa'da ABD'de yüzüne bakan yok.

“Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.”

Hocam bu arkadaş adaptörün minimum çalışma voltajını okumuştur ya da Watt olan değeri Volt diye söylüyordur boş verin böylelerini bunlara kalsa X markası dışında piyasada telefon yok ve en iyisi o marka her şeyin en iyisini o yapıyor X markasının 3000-3500 liralık telefonu Samsung S10 iPhone 12 ve Huawei P40'dan daha iyi derler. Kullanıcıyı çok seviyormuşta ama X markası saman altından su yürütmeyi çok iyi biliyor ne de olsa “biz ucuza satıyoruz” ucuza satma gerekçeleri belli”biz kullanıcıyı düşünüyoruz“bu şey gibi Dacia gibi Romanya'da herkes araba sahibi olsun diye renault kırması kalitesiz parçalardan ucuza getirilerek yapılmış araçlar gibi.

Adam malzemeden kısıyor kalitesi düşük malzemeyi koyuyor uzun ömürlü olmayan elektronik komponentler koyuyorlar bazı yerlerine sana ucuza getirip piyasadaki en ucuz amiral ge misini ben satayım piyasaya tutunayım firmalar kar etmezse veya az kardan satarsa fabrikanın çalışanların vergileri vs. nasıl denkleştirecekler batarlar giderler.

Hangi malzemeden 12 GB RAM'den mi(11 Pro Max 4 GB RAM) yüksek kaliteli ve parlaklıkta ekranlardan mı(Note 20 Ultra dinamik AMOLED X2) ekran boyutundan mı çerçeveden mi arka kapak mı kamera sayısı mı şarj aleti mi(maşallah hiçbir Android'de kutu dışında kalan yok) batarya kapsitesinden mi(en iyi bataryalı Android 7000 mAh) söyle neden kısıyorlar.
Android kullananlar aynı amdciler gibi. Sadece rakamlarla hareket ediyorlar teknik ve detaylardan haberleri yok veya öğrenmek istemiyorlar. 108 MP kamerası olduğu iddia edilen S20'nin nasıl fotoğraf çektiğini gördük. Xiaomi dediğiniz marka sadece Asya kıtasında ve bizim ülkemizde ilgi görüyor Avrupa'da ABD'de yüzüne bakan yok.

Ben en iyi kamera 108MP likler demedim mi 10 Ultra dedim ve zaten bakınca da belli oluyor.

Hangi malzemeden 12 GB RAM'den mi(11 Pro Max 4 GB RAM) yüksek kaliteli ve parlaklıkta ekranlardan mı(Note 20 Ultra dinamik AMOLED X2) ekran boyutundan mı çerçeveden mi arka kapak mı kamera sayısı mı şarj aleti mi(maşallah hiçbir Android'de kutu dışında kalan yok) batarya kapsitesinden mi(en iyi bataryalı Android 7000 mAh) söyle neden kısıyorlar.

Ben en iyi kamera 108MP likler demedim mi 10 Ultra dedim ve zaten bakınca da belli oluyor.
Yahu anlatamadık galiba.

12GB RAM diyorsun ama 4GB RAM olan Apple geçiyor testlerde? Ekran demişsin biliyor musun bilmem Apple LCD kullanmıyor artık telefonlarında. OLED teknolojisine geçti. Üstelik Liquid Retina XDR ekranları gayet kaliteli. Dolby Atmos HDR desteği var artık. Üstelik ben hiç ekran sararması yaşayan, yeşil şeyler çıkan ekran görmedim İphone telefonlarda.

Kamera olarak Apple hep yazılımla kazanıyor. 5 Kameralı telefonları 2 Kamera ile geçebiliyor. Samsung kamera geçişlerinde donuyor ona baksınlar.

Batarya olarak yine IOS stabilliği konuşuyor. 2000 mAh ile yetişiyor diğer rakiplerine.

Yahu anlatamadık galiba.

12GB RAM diyorsun ama 4GB RAM olan Apple geçiyor testlerde? Ekran demişsin biliyor musun bilmem Apple LCD kullanmıyor artık telefonlarında. OLED teknolojisine geçti. Üstelik Liquid Retina XDR ekranları gayet kaliteli. Dolby Atmos HDR desteği var artık. Üstelik ben hiç ekran sararması yaşayan, yeşil şeyler çıkan ekran görmedim İphone telefonlarda.

Kamera olarak Apple hep yazılımla kazanıyor. 5 Kameralı telefonları 2 Kamera ile geçebiliyor. Samsung kamera geçişlerinde donuyor ona baksınlar.

Batarya olarak yine IOS stabilliği konuşuyor. 2000 mAh ile yetişiyor diğer rakiplerine.
Hocam yormayın kendinizi lütfen. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı