Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Bildiğiniz gibi iPhone 12 serilerinin kutu içeriğinde EarPods ve şarj adaptörü olmayacak. Bunu fırsat olarak gören rakipleri ise Apple’a Twitter’dan gönderme yaptılar. Xiaomi’nin tweeti:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yıllardır kulaklık koymayan Xiaomi’nin bunu yapması bana komik geldi açıkçası. :D

Birkaç aya hepsi aynı şeyi yapacak zaten.
 
"I Phone 12 serisi çıksa da alsam" diyordum vazgeçtim sunumdan sonra. Şarj aleti olayını geçtim ekran tazeleme hızı ve ekran tasarımı aynı, çerçeve tasarımı ise 5Sden kalma adamlar ellerindekini birleştirip yeni telefon diye sunuyorlar. Yemezler artık 13'ü bekleyip göreceğiz.
5S zaten 6.7 inçti, siz de haklısınız.
 
iPhone 4/5 kasasının kullanılması bence çok daha iyi bence bu kasanın çok fanları var. Bu sayede çerçeveler daha da incelerek daha büyük ekran hissi verilmesi sağlandı. Eğer 12 mini SE 2020 ya da 11 ile yakın fiyata satılırsa Apple'a karşı bir biraz soğuk davranabilirim.
 
Ekran boyutuna laf söylemedim, çerçeve tasarımı dedim. Yani çelik kenarlardan bahsettim. Kalkıp Apple avukatlığı yapmayınız. Eğer bir marka hatalı bir şey yapıyorsa bunu eleştirmeliyiz.
Çerçeve bu şekilde olunca hata mı oluyor ben de onu diyorum?
 
Sana göre değil ise de bana göre hata oluyor. Zevk meselesi, benim bunu eleştirmem sana batmamalı.
Hata değil bu sonuçta zevk kendin diyorsun. Bu telefonda eleştirebilecek 2 nokta var. Neden Type C yok, Neden Touch ID gelmedi? Zevk olarak beğenmediğin bir şeyi insanlara hatalı gibi göstermen saçma.
 
Hata değil bu sonuçta zevk kendin diyorsun. Bu telefonda eleştirebilecek 2 nokta var. Neden Type-C yok, Neden Touch ID gelmedi? Zevk olarak beğenmediğin bir şeyi insanlara hatalı gibi göstermen saçma.

Sizinle gereksiz bir tartışmaya girme isteğim yok, eleştirilerimi belittrim ve bana göre hatalı olduğunu yazdım. Ancak size ne kadarı batar ne kadarı batmaz bilemem sonuçta hiçbir tarafın "fan boy "u değilim.
 

Geri
Yukarı