Xiaomi'den iPhone 14'e geçilir mi?

Bütçe
45000

CLUTCHbero

Hectopat
Daha fazla  
Redmi 9 64 GB kullanıyorum ve artık kasmaya başladı. Eskiden de iPhone kullandığım için tekrar IPhone'a geçmek istiyorum. Kafamda düz iPhone 14 128 GB var, bütçem de zaten onu karşılıyor. Sizce günde ortalama 3 saat sosyal medyaya bakan birisi için bataryası yeterli olur mu, düşmeye karşı dayanıklı mı? Kısaca hala alınır mı? Alternatif cihaz düşünmeli miyim?

İlla Apple istiyorsanız alınır, güzel cihaz ama imkan varsa Pro Max alınmalı tabii. Batarya ve ekran konusunda çok daha iyi olur + 120 Hz farkı var. Sabah 8'de %100 olarak şarjdan aldığım 14 Pro Max cihazım şu an %85'te. Yaklaşık 1 saatlik telefon görüşmesi gerçekleştirdim, sabah 10 dakika kadar kahvaltı yaparken dizi izledim ve ara sıra sosyal medyaya ve sahibinden, dolap, letgo gibi uygulamalara ilanlarımı kontrol etmek için girip çıkıyorum. Geceye kadar aktif kullandığım cihazın pili %20 civarlarına ancak geliyor. 1 tam günü çok rahat görüyor. Batarya sağlığım %86'da bu arada.

Redmi 9 64 GB kullanıyorum ve artık kasmaya başladı. Eskiden de iPhone kullandığım için tekrar IPhone'a geçmek istiyorum. Kafamda düz iPhone 14 128 GB var, bütçem de zaten onu karşılıyor. Sizce günde ortalama 3 saat sosyal medyaya bakan birisi için bataryası yeterli olur mu, düşmeye karşı dayanıklı mı? Kısaca hala alınır mı? Alternatif cihaz düşünmeli miyim?
14 hala alinir ama suan kullandiginiz cihaz 120hz ise 60hz gectiginizde biraz garip gelebilir, butceniz var ise ve ikinci ele sicak bakiyorsaniz 13 pro veya 14 pro oneririm. 3 saat sosyal medya icin rahatlikla yeter 14'un bataryasi.

Daha iyi android cihazlar var Düz iphone 14 e karşı. Pro veya pro max desem geçilirdi bütçe varsada. 14T pro,S24 plus düşünebilirsin.

Hocam uzuuun ömürlü istiyorsanız ve bütçeniz de varsa alabilirsiniz mükemmel telefon yok ise Samsung almanızı tavsiye ederim onlarda güzel performanslı ama bir iPhone değil. Apple parası olanlara bambaşka güzel.

Şu an Android tarafı güncelleme desteklerini 7 seneye çıkarmışken, daha iyi parçalar ve özellikler sunarken bilemiyorum ne kadar daha tercih edilebilir olur IOS tarafı özellikle 13-14 gibi telefonlar. İlk çıktığı zaman gidip düz 15 almak gibi bir hata yaptım dayanamayıp, sonra çok telefon değiştirdim ve zorunluluktan tekrar 15 kullanıyorum. Pixel 9 serisini beklemek durumundayım şuan. Yukarı batarya, ekran gibi özellikler istiyorsanız gözünüz kapalı S24 Plus almalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı