Çözüldü Xiaomi'nin resmi Türk sitesi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf Aydıner

Decapat
Arkadaşlar ben buradan 120W şarj kablosu satın aldım aldıktan sonra siparişinizi aldık diye mail geldi akşam siteyi inceledim biraz ve gerçekliğinden şüphe ettim bu resmi Türkiye'nin resmi Xiaomi sitesi mi? Ayrıca bir tane daha Türk Xiaomi sitesi var dolandırılmış olabilir miyim?

Kabloyu satın aldığım site Mi Kulaklıklar, Mi Şarj aletleri, Mi Powerbanklar, Tüm Mi Ürünleri

Sonradan keşfettiğim Xiaomi sitesi Xiaomi Türkiye | Telefonlar | Tabletler | Akıllı Ev Aletleri

Bilmiyorum, tuhaflık var. Bu sitenin hala fark edilmemesi imkansız.

Aynı siteden bende az önce dolandırıldim. Kart bilgilerini paylaştığım icin biraz stres oldum ve kartimi iptal ettirdim. Siz bir problem yaşadınız mi acaba ödedikten sonra?

Adam keyfiyle insan Dolandırıyor, Nefret ediyorum. Bu siteye neden bir şey olmuyor, onu da aklım almaz.
İlginç bir şekilde ürün elime ulaştı, ben dolandırıldığımı düşünürken ürün iki gün içinde geldi ancak bu sitenin sahte olduğu gerçeğini değistirmiyor ve ürünün orijinalliğide meçhul, gerekli yerlere şikayet edilmeli mutlaka

Son düzenleme:
Hocam çakma ürün gönderiyorlar büyük ihtimalle, ben ürün gelmeden iptal ettirip para iadesi istediğim için, ürünümü yollamadılar. Paramda hesabıma ulaşmadı.
Bende sipariş verdikten sonra sitenin sahte olduğunu fark etmiştim ancak buradaki yorumları görünce para iadesi alamayacağımı düsünüp iade falan istememiştim. Daha sonra bankamı arayıp dolandırıldığımı söyledim ve kartı iptal ettirdim, banka bana hangi siteye dolandırıldığımı sordu site adı verdim. Siparişten iki gün sonra ürün geldi ve ürün kesinlikle çakmaydı, iki hafta sonrada para iadesi aldım. Para iadesi icin hicbir talepte bulunmama rağmen banka benim yerime bu durumu halletmiş bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı