PSU ayrı mı alacaksın hocam?Genel olumsuz yorumlar üzerine, biraz kendimde araştırma yaparak. Siparişi iptal ettim teşekkürler.
Direkt hazır sistem mi alacaksın tekrar.
PSU ayrı mı alacaksın hocam?Genel olumsuz yorumlar üzerine, biraz kendimde araştırma yaparak. Siparişi iptal ettim teşekkürler.
Bütçe varsa mutlaka ASUS THOR 1000P2 yap hocam.Baştan hazır sistem bakacağım. İşlemciyi de 9800 X3D ye düşüreceğim. Oradan geri gelen bütçeyi daha iyi bir güç kaynağı için ayırmayı planlıyorum. Ekran kartı konusunda fikrim aynı 5080 düşünüyorum.
Sistemi bu şekilde güncelledim LITTLE-BIG / AMD Ryzen 7 9800X3D / GIGABYTE GeForce RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Evet ben de onu düşünüyorum aradaki fiyat farkı sadece 1700 TL. Sadece burada değil bir çok forumda o güç kaynağının çok daha iyi olduğunu söylediler. Biraz da güç kaynağı hakkında inceleme izledikten sonra soylediginiz güç kaynağını tercih etmeye karar verdim.Bütçe varsa mutlaka ASUS THOR 1000P2 yap hocam.
Seasonic üretiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.