Dün vatan bilgisayardan alıp montajını yaptırdığım Xigmatek Aurora 240 sıvı soğutma sistemi adeta işlemciyi soğutmuyor. Daha önceden kullandığım Wraith Prism fan bile daha iyi soğutuyordu. Sistem boşta iken 50-60 derecelerde çalışıyor. Oyuna girdiğimde %30 kullanılmasına rağmen 70 dereceleri görüyor. Şu an Biostan kontrol ettiğimde sıvı soğutma olarak değilde CPU FAN olarak görmekte. Kurulum şu şekilde yapıldı sıvı soğutmayla birlikte 3 adette RGB fan aldım ve hepsi aynı kontrolcüye bağlı. Acaba anakarta montaj mı yanlış yapıldı yoksa Biostan yapmam gereken bir ayar mı var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Vatan bilgisayar ile görüşüm hocam iade veya değişim şansı yokmuş montaj yapıldığı için. Başka önereceğiniz bir çözüm yolu varmıdır?
Görsellerde bios ayarlarını ekledim inceleyip değiştirmem gereken bir ayar varsa söylermisiniz?
İnternet üzerinden aldıysanız, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Şubeye götürdüğünüz için iade almamış olabilirler mi? İkisi de Vatan Bilgisayar ama internet üzerinden aldığınız ürünü, tekrar internet üzerinden aldığınız yere yollamanız gerekebilir.
İnternet üzerinden aldıysanız, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Şubeye götürdüğünüz için iade almamış olabilirler mi? İkisi de Vatan Bilgisayar ama internet üzerinden aldığınız ürünü, tekrar internet üzerinden aldığınız yere yollamanız gerekebilir.
Vatan bilgisayar şubesi ile görüştüm bilgisayarı yarın şubeye bırakacağım ve sorunu çözemezler ise iade hakkımı kullanacağım. Yorumlarınız için teşekkürler.